Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un spital din Donetsk a fost lovit de tiruri de artilerie. Cel putin 15 persoane au murit

Antena3 Antena3,
Un spital din Donetsk a fost lovit de tiruri de artilerie. Cel putin 15 persoane au murit

Un spital din regiunea Donetsk estul Ucrainei), controlata de rebelii prorusi, a fost bombardat cu tiruri de artilerie, au anunat autoritatile locale. Din primele informatii reiese ca cel putin 15 persoane au. continuă pe Antena3

Un spital din Donetsk a fost lovit de tiruri de artilerie. Cel putin 3 persoane au murit

Un spital din regiunea Donetsk estul Ucrainei), controlata de rebelii prorusi, a fost bombardat cu tiruri de artilerie, au anunat autoritatile locale. Din primele informatii reiese ca cel putin trei persoane au mu.

Ucraina: Un spital din Donetk a fost bombardat

Mai multe persoane au fost ucise sau ranite, miercuri, intr-un bombadament la un spital din Donetk, din estul Ucrainei, a transmis Reuters, citat de Hotnews.

Ministrul Sanatatii a fost apostrofat de pacienti in timpul vizitei la un spital din Iasi

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a fost apostrofat, marti, la Spitalul de Copii Sfanta Maria din Iasi, de un barbat nemultumit ca pacientii asteapta si cate sase ore la usa cabinetelor medicale, iar lipsa scaunelor ii determina pe parinti sa-si tina copiii pe jos, pe holurile spitalului, relateaza Mediafax.

Managerul unui spital din Arges: Sectorul privat din medicina sufera de o lipsa acuta de coerenta in reglementari

Doctorul Flavius Bajan, directorul spitalului privat Muntenia Hospital din Pitesti, finantat aproape integral de SIF Muntenia, spune ca fenomenul migrarii medicilor este doar un efect al unui cumul de probleme majore ale sistemului medical din Romania,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )