Libnet.ro
UNICEF

05:00

Un spital din Slaviansk a fost lovit de proiectile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un spital din Slaviansk a fost lovit de proiectile

In cadrul reluarii de astazi a bombardarii orasului est-ucrainean Slaviansk, informatii relatate de rezidenti pentru Russia Today, un spital de copii si o clinica au fost afectate de atac, insa nu exista rapoarte despre posibilitatea existentei de victime. continuă pe Ziarul Bursa

Vrancea: Copil de 7 ani, in coma la spital dupa ce a fost lovit de un camion MApN

Un copil de 7 ani din localitatea Golesti, judetul Vrancea, a fost transportat in coma la spital, marti dupa-amiaza, dupa ce a fost lovit de un camion al MApN, in timp ce mergea cu bicicleta. Accidentul s-a.

Un elev de clasa a VIII-a din Suceava a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in abdomen de un coleg

Un elev de clasa a VIII-a din localitatea Satu Mare, judetul Suceava, a ajuns la Spitalul Judetean Suceava cu contuzie abdominala si ruptura de splina, dupa ce a fost lovit cu genunchiul de un coleg inaintea.

Copil de sapte ani in COMA, dupa ce a fost lovit de un camion MApN

Un copil in varsta de sapte ani din localitatea vranceana Golesti a fost transportat in coma la spital, marti dupa-amiaza, dupa ce, in timp ce mergea pe bicicleta, a fost lovit de un camion apartinand.

Un copil de 7 ani se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost lovit la Golesti de un camion al Armatei

Un copil care circula cu bicicleta a fost lovit de un camion al Armatei si a ajuns in stare foarte grava la spital. Medicii depun eforturi pentru a-l stabiliza si a-i salva viata.

Separatistii din Slaviansk au retinut 4 observatori OSCE

Un lider al separtistilor rusi din Slaviansk a declarat ca o echipa OSCE, formata din patru persoane, este tinuta captiva de catre militantii pro-rusi. Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa.

Locuitorii din Slaviansk, sfatuiti sa paraseasca orasul

Iaceslav Ponomaryov, leaderul trupelor de voluntari din Sloviansk, a sugerat evacuarea tuturor care doresc sa paraseasca orasul, anunta ITAR-TASS.

Coreea de Sud: Cel putin 21 de morti intr-un incendiu izbucnit intr-un spital din regiunea Janseong

Cel putin 21 de persoane au murit si altele sase au fost ranite dupa ce un incendiu a izbucnit, miercuri dimineata, intr-un spital dinCoreea de Sud. Majoritatea celor decedati in acest incendiu din regiune.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )