Libnet.ro
UNICEF

22:00

Spitalul Judetean din Zalau, acreditat pentru prelevare de organe

Adevărul Adevărul,
Spitalul Judetean din Zalau, acreditat pentru prelevare de organe

Printr-un ordin al ministrului Sanatatii publicat in Monitorul Oficial al Romaniei in cursul lunii decembrie, Spitalul Judetean de Urgenta Zalau a fost acreditat pentru activitatea de prelevare de organe. continuă pe Adevărul

UPDATE. invatatoare din Bucuresti, anchetata pentru ca cerea spaga de la parinti. ...

UPDATE: Seful Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Constantin Traistaru, a declarat, pentru Mediafax, ca, daca se dovedeste ca invatatoarea este vinovata, ea risca sanctiunea maxima a excluderii din invatamant. Traistaru a precizat ca pentru analizarea acestui caz au fost nominalizati doi inspectori din cadrul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) si s-a dispus constituirea unei comisii de cercetare la nivelul scolii. Inspectorii vor realiza o cercetare .

invatatoare din Bucuresti, anchetata pentru ca cerea spaga de la parinti.

Inspectoratul Scolar Bucuresti a inceput o ancheta dupa ce o invatatoare de la Scoala generala nr. 10 din Capitala a fost filmata cu camera ascunsa cerand spaga pentru bodyguarzii si femeile de serviciu. Nemultumita ca parintii cotizau doar 200 de lei, fata de cei 500 ceruti, invatatoarea a considerat ca trebuie sa le predea o lectie despre alinierea la sistemul romanesc al spagii, potrivit B1TV. In urma celor pezentate IS s-a autosesizat. Luni dimineata, la prima ora, in urma dispozitiei .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )