Libnet.ro
UNICEF

00:08

UPDATE. invatatoare din Bucuresti, anchetata pentru ca cerea spaga de la parinti. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. invatatoare din Bucuresti, anchetata pentru ca cerea spaga de la parinti. ...

UPDATE: Seful Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Constantin Traistaru, a declarat, pentru Mediafax, ca, daca se dovedeste ca invatatoarea este vinovata, ea risca sanctiunea maxima a excluderii din invatamant. Traistaru a precizat ca pentru analizarea acestui caz au fost nominalizati doi inspectori din cadrul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) si s-a dispus constituirea unei comisii de cercetare la nivelul scolii. Inspectorii vor realiza o cercetare . continuă pe România Liberă

invatatoare din Bucuresti, anchetata pentru ca cerea spaga de la parinti.

Inspectoratul Scolar Bucuresti a inceput o ancheta dupa ce o invatatoare de la Scoala generala nr. 10 din Capitala a fost filmata cu camera ascunsa cerand spaga pentru bodyguarzii si femeile de serviciu. Nemultumita ca parintii cotizau doar 200 de lei, fata de cei 500 ceruti, invatatoarea a considerat ca trebuie sa le predea o lectie despre alinierea la sistemul romanesc al spagii, potrivit B1TV. In urma celor pezentate IS s-a autosesizat. Luni dimineata, la prima ora, in urma dispozitiei .

invatatoare din Capitala, anchetata, pentru ca le cerea bani parintilor.

Inspectoratul Scolar Bucuresti va face verificari, de luni, in cazul unei invatatoare de la Scoala 10, care ar fi cerut parintilor bani pentru cadourile ce urmau sa fie date de sarbatori unor angajati ai unitatii, transmite Mediafax. Ancheta a inceput dupa ce in presa a fost prezentata o inregistrare video preluata de pe Youtube, in care este surprinsa o discutie intre parinti si o invatatoare de la Scoala nr. 10 din centrul Capitalei, care cere bani pentru cadourile de sarbatori, spunand: .

UPDATE. Parchetul, sesizat in cazul invatatoarei care le cerea spaga parintilor.

UPDATE: Inspectoratul Muncipiului Bucuresti a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 in cazul invatatoarei Dana Blindu din Bucuresti, care le-a cerut bani elevilor pentru cadouri, transmite Mediafax. Reprezentantii ISMB au mai precizat ca aspectele penale in acest caz vor fi analizate de catre Parchet, iar cele administrative, de catre unitatea de invatamant. --- Seful Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Constantin Traistaru, a declarat, pentru Mediafax, ca, .

UPDATE. Explozia din gara ruseasca Volvograd, provocata de o femeie kamikaze. ...

UPDATE: Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante ca urmare a atentatului terorist care a avut loc duminica in Volgograd, conform Mediafax. Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, seful statului isi exprima intreaga compasiune pentru victimele atentatului terorist care a avut loc in Gara din Volgograd si pentru familiile acestora. Citeste si: UPDATE. Infernul din gara Volvograd. Primele relatari de la fata locului. Explozia a avut loc la intrarea in .

UPDATE. Explozia din gara ruseasca Volgograd, provocata de o femeie kamikaze. ...

UPDATE: Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante ca urmare a atentatului terorist care a avut loc duminica in Volgograd, conform Mediafax. Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, seful statului isi exprima intreaga compasiune pentru victimele atentatului terorist care a avut loc in Gara din Volgograd si pentru familiile acestora. Citeste si: UPDATE. Infernul din gara Volvograd. Primele relatari de la fata locului. Explozia a avut loc la intrarea in .

Sute de mii de petarde, confiscate de politistii din Bucuresti

000 de petarde periculoase au fost confiscate in ultimele zile de politistii din Bucuresti. Obiectele pirotehnice au fost descoperite in urma a zeci de controale si perchezitii. 85 de persoane s-au ales cu.

Ancheta in cazul unei invatatoare din Bucuresti care ar fi cerut parintilor bani de cadouri

Ancheta demarata de Inspectoratul Scolar Bucuresti, dupa ce o invatatoare de la Scoala generala nr. 10 din Capitala a fost filmata cu camera ascunsa cerand spaga pentru bodyguarzii si femeile de.

REVOLTATOR: O invatatoare din Capitala ii UMILESTE pe parinti pentru ca au dat PREA PUTINI BANI pentru cadouri. Astea-s cadourile voastre? Atat va reprezinta?

Inspectoratul Scolar Bucuresti s-a autosesizat si face verificari in cazul unei invatatoare de la Scoala 10, care ar fi cerut parintilor bani pentru cadourile ce urmau sa fie date de sarbatori unor.

UPDATE. Infernul din gara Volvograd. Primele relatari de la fata locului. ...

Martorii oculari au relatat despre oameni care au fost pulverizati de suflul exploziei in gara din Volvograd. Explozia s-a produs chiar la intrarea in gara. Geamurile cladirii au zburat. Bucati de moloz pe jos, din cauza mormanelor, mai ales la intrarea in gara, cu greu mai putand cineva sa intre ori sa iasa din aceasta cladire. Agentia de presa rusa ITAR-TASS arata ca dispozitivul exploziv inca nu a fost identificat, dar ca la ora actuala circula ipoteza unei femei kamikaze care a provocat .

UPDATE. Explozia din gara ruseasca Volvograd provocata de o femeie kamikaze. ...

Explozia s-a produs cu putin timp in urma in gara din orasul rusesc Volvograd, transmite Reuters. Nu se cunosc la momentul de fata cauzele exploziei. Se stie pana acum ca au 18 oameni, iar alti 40 au fost raniti. Orasul a mai fost zguduit, in octombrie acest an, de un atentat sinucigas, atunci sapte persoane pierzandu-si viata. Primele date care circula in presa rusa este ca acum, la Volvograd, pare sa fi fost un atentat cu bomba. Serviciile de securitate au precizat, anunta Mediafax, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )