Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ancheta in cazul unei invatatoare din Bucuresti care ar fi cerut parintilor bani de cadouri

B1 B1,
Ancheta in cazul unei invatatoare din Bucuresti care ar fi cerut parintilor bani de cadouri

Ancheta demarata de Inspectoratul Scolar Bucuresti, dupa ce o invatatoare de la Scoala generala nr. 10 din Capitala a fost filmata cu camera ascunsa cerand spaga pentru bodyguarzii si femeile de. continuă pe B1

invatatoare din Bucuresti, anchetata pentru ca cerea spaga de la parinti.

Inspectoratul Scolar Bucuresti a inceput o ancheta dupa ce o invatatoare de la Scoala generala nr. 10 din Capitala a fost filmata cu camera ascunsa cerand spaga pentru bodyguarzii si femeile de serviciu. Nemultumita ca parintii cotizau doar 200 de lei, fata de cei 500 ceruti, invatatoarea a considerat ca trebuie sa le predea o lectie despre alinierea la sistemul romanesc al spagii, potrivit B1TV. In urma celor pezentate IS s-a autosesizat. Luni dimineata, la prima ora, in urma dispozitiei .

UPDATE. invatatoare din Bucuresti, anchetata pentru ca cerea spaga de la parinti. ...

UPDATE: Seful Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Constantin Traistaru, a declarat, pentru Mediafax, ca, daca se dovedeste ca invatatoarea este vinovata, ea risca sanctiunea maxima a excluderii din invatamant. Traistaru a precizat ca pentru analizarea acestui caz au fost nominalizati doi inspectori din cadrul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) si s-a dispus constituirea unei comisii de cercetare la nivelul scolii. Inspectorii vor realiza o cercetare .

invatatoare din Capitala, anchetata, pentru ca le cerea bani parintilor.

Inspectoratul Scolar Bucuresti va face verificari, de luni, in cazul unei invatatoare de la Scoala 10, care ar fi cerut parintilor bani pentru cadourile ce urmau sa fie date de sarbatori unor angajati ai unitatii, transmite Mediafax. Ancheta a inceput dupa ce in presa a fost prezentata o inregistrare video preluata de pe Youtube, in care este surprinsa o discutie intre parinti si o invatatoare de la Scoala nr. 10 din centrul Capitalei, care cere bani pentru cadourile de sarbatori, spunand: .

REVOLTATOR: O invatatoare din Capitala ii UMILESTE pe parinti pentru ca au dat PREA PUTINI BANI pentru cadouri. Astea-s cadourile voastre? Atat va reprezinta?

Inspectoratul Scolar Bucuresti s-a autosesizat si face verificari in cazul unei invatatoare de la Scoala 10, care ar fi cerut parintilor bani pentru cadourile ce urmau sa fie date de sarbatori unor.

Sute de mii de petarde, confiscate de politistii din Bucuresti

000 de petarde periculoase au fost confiscate in ultimele zile de politistii din Bucuresti. Obiectele pirotehnice au fost descoperite in urma a zeci de controale si perchezitii. 85 de persoane s-au ales cu.

invatatoarea de la scoala 10 care le-a cerut parintilor bani pentru cadouri de Craciun, anchetata de Inspectorat

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) s-a autosesizat si va face de luni verificari in cazul unei invatatoare de la Scoala 10, care ar fi cerut parintilor bani pentru cadourile ce urmau sa fie date de sarbatori unor angajati ai unitatii, a declarat purtatorul de cuvant al ISMB, Marian Banu.

invatatoarea de la Scoala 10 care le-a cerut parintilor bani pentru cadouri de Craciun, anchetata de Inspectorat

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) s-a autosesizat si va face de luni verificari in cazul unei invatatoare de la Scoala 10, care ar fi cerut parintilor bani pentru cadourile ce urmau sa fie date de sarbatori unor angajati ai unitatii, a declarat purtatorul de cuvant al ISMB, Marian Banu.

Ministerul Educatiei a trecut la RA-APPS baza sportiva Cutezatorii din Bucuresti

Guvernul a aprobat trecerea bazei sportive Cutezatorii din Sectorul 3 al Capitalei si a terenului aferent de 60 de hectare de la Ministerul Educatiei la Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), potrivit unei hotarari de guvern publicate in Monitorul Oficial de luni.

Dragos Grigore in atentia unei echipe din Turcia

Dinamo s-ar putea desparti in aceasta iarna de Dragos Grigore, jucator care este dorit de echipa turca Rizespor.

Imagini de groaza: Angajatii unei brutarii din judetul Vaslui, filmati in timp ce aruncau painea pe jos (VIDEO)

Bataie de joc cu painea romanilor. Se intampla la o brutarie din judetul Vaslui, unde mai multi angajati ai unei brutarii au fost filmati lucrand in conditii mizerabile si cum arunca painea direct din.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )