Libnet.ro
UNICEF

00:07

invatatoare din Capitala, anchetata, pentru ca le cerea bani parintilor.

România Liberă România Liberă,
invatatoare din Capitala, anchetata, pentru ca le cerea bani parintilor.

Inspectoratul Scolar Bucuresti va face verificari, de luni, in cazul unei invatatoare de la Scoala 10, care ar fi cerut parintilor bani pentru cadourile ce urmau sa fie date de sarbatori unor angajati ai unitatii, transmite Mediafax. Ancheta a inceput dupa ce in presa a fost prezentata o inregistrare video preluata de pe Youtube, in care este surprinsa o discutie intre parinti si o invatatoare de la Scoala nr. 10 din centrul Capitalei, care cere bani pentru cadourile de sarbatori, spunand: . continuă pe România Liberă

Incendiu in cartierul Vitan Barzesti din Capitala.

Un incendiu puternic izbucnit, in noaptea de joi spre vineri, la un depozit de materiale sanitare din cartierul Vitan Barzesti din Capitala a afectat o suprafata de aproximativ 1. 500 de metri patrati, fiind stins de pompieri dupa aproape sase ore, anunta Mediafax. Adrian Marin, de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, a declarat ca incendiul a fost sesizat in jurul orei 02. 00, fiind stins in jurul orei 7. Nicio persoana nu a fost ranita in urma incendiului. Citeste si: .

FOTO GALERIE: Pregatiri pentru Revelion in Piata Constitutiei din Capitala.

Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana si membrii Voltaj sunt cativa dintre artistii care vor urca pe scena din Piata Constitutie, in noaptea trecerii dintre ani. Revelionul este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin ArCuB. Cei peste 130 de artisti vor evolua pe o scena de dimensiuni impresionante - 280 mp, unde 80 de tehnicieni au amplasat 200 de lumini inteligente, 250 mp ecrane cu led, 600. 000 w de lumini si 250. 000 w de sunet si 70 km de cabluri, se arata intr-un comunicat al .

Elena Udrea a sarbatorit implinirea a 40 de ani intr-un restaurant de lux din capitala

Elena Udrea face ce face si iese in evidenta. Si de data asta printr-o tinuta de gala. A avut si motiv, doar a implinit 40 de ani. Asa ca s-a imbracat intr-o rochie alba, desprinsa parca din cartile c.

Un ONG protesteaza fata de cadourile facute de Guvern Bisericii: Guvernantii actuali ignora criza din sistemul sanitar, pentru a mbogati Biserica

Asociatia Secular-Umanista din Romania critica alocarile bugetare facute de Guvern in favoarea Bisericii Ortodoxe Romane, in conditiile in care Executivul ar ignora criza din sistemul sanitar.

Un ONG protesteaza fata de cadourile facute de Guvern Bisericii: Guvernantii actuali ignora criza din sistemul sanitar, pentru a imbogati Biserica

Asociatia Secular-Umanista din Romania critica alocarile bugetare facute de Guvern in favoarea Bisericii Ortodoxe Romane, in conditiile in care Executivul ar ignora criza din sistemul sanitar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )