Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spitalul Judetean Mehedinti, sarac si cu datorii. Medicii nu au aparatura medicala, dar au in schimb plan de internari

Adevărul Adevărul,
Spitalul Judetean Mehedinti, sarac si cu datorii. Medicii nu au aparatura medicala, dar au in schimb plan de internari

Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin, cea mai mare unitate spitaliceasca din judetul Mehedinti, se zbate intr-o saracie cronica de ani de zile. Din cauza subfinantarii, spitalul nu are fonduri pentru investitii serioase in aparatura medicala, iar plata salariilor atarna ca o piatra de moara de gatul managerului. continuă pe Adevărul

Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu, in pericol de a nu primi acreditatarea

Probleme serioase pentru cea mai importanta institutie medicala din Giurgiu. Spitalul Judetean de Urgenta SJU) se afla in pericol de a nu fi acreditat de Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor. in acest moment, spitalul din Giurgiu indeplineste numai 30% din cerinte.

Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, locul unde nici Raed Arafat nu te salveaza de la moarte

Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti a revenit brutal in atentia publica dupa ce un pacient a murit la scurt timp dupa ce a fost mutat, aproape fortat, prin interventia lui Raed Arafat, din unitatea medicala unde suferise o interventie chirugicala nereusita. Catalogat de pacienti ca spitalul-morga al Prahovei, colosul medical este, la randul lui, un pacient care nu se simte deloc bine.

Spitalul Judetean Alba: investitii mari in infrastructura si personal vs. atentii pentru actul medical

Spitalul Judetean Alba, cea mai mare unitate sanitara din Alba Iulia, a cunoscut o evolutie pozitiva in ultimii ani din punct de vedere a dezvoltarii infrastructurii si a resurselor umane. Cu toate acestea, multi dintre bolnavii internati sunt envoiti sa ofere atentii mai mici sau mai mari personalului medical. Practica este intalnita la nivel national, astfel incat unitatea medicala din Alba Iulia nu face exceptie.

Spitalul Judetean de Urgenta isi schimba fata, pacientii spera ca si naravul spagii

Spitalul Judetean din Alexandria este pe cale sa devina cel mai modern spital din sudul tarii, gratie unei finantari europene de 83 de milioane de lei. Lucrarile de modernizare la cea mai importanta unitate spitaliceasca din Teleorman sunt in toi. La finalul lor, spitalul va avea alta fata. Ceea ce spera pacientii sa dispara este sistemul de spagi, perpetuat din generatie in generatie, atat de medici, cat si de pacienti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )