Libnet.ro
UNICEF

22:30

Spot este cel mai eficient si rapid robot al Boston Dynamics [VIDEO]

Playtech Playtech,
Spot este cel mai eficient si rapid robot al Boston Dynamics [VIDEO]

Dupa ce ne-au impresionat cu alti cativa roboti cu nume sugestive, cei de la Boston Dynamics l-au anuntat oficial pe Spot, creatia de mai jos. Aceasta este prima lansare importanta a companiei americane dupa ce a fost achizitionata de Google in 2013 si facut furori pe internet cu un alt robot intitulat WildCat Pisica []. continuă pe Playtech

Sony Xperia E4 este cel mai nou telefon mid-range al companiei japoneze

Sony Xperia E4 nu a beneficiat de un eveniment mare cu ocazia lansarii sale, insa este cu siguranta un smartphone mid-range foarte interesant. in conditiile in care toata lumea asteapta noul Sony Xperia Z4,japonezii s-a gandit sa ne ofereun nou mid-range. Anuntat oficial in Londra, Sony Xperia E4 are niste specificatii interesante, insa nu aduce [].

Cel mai frumos copil din lume

Uite-l. Acolo, langa toboganul rosu. Nu, nu cel cu bluza galbena, e copilul cu bluza mov. Exact, cel care se urca acum pe scara si incearca saopausorufffstai ca a reusit pana la urma sa coboare cu bine. Da, el este, cel mai frumos copil din lume!.

VIDEO: Life Pure XL, cel mai ieftin smartphone cu 32 GB memorie interna, 4 nuclee si 3 GB RAM

Life Pure XL este cel mai puternic smartphone din prezent la cel mai mic pret de pe piata din gama telefoanelor cu caracteristici competitive. Vorbim de un display 5,5 inch cu o rezolutie de FULL HD 1920x1080 si sticla rezistenta la socuri si garieturi Corning Gorilla Glass 3, potrivit amazon. com.

Cel mai vechi caz de deces in timpul nasterii, descoperit in Siberia

O echipa de arheologi a anuntat descoperirea unui schelet preistoric apartinand unei tinere femei care a murit in timpul nasterii, impreuna cu cei doi gemeni pe care urma sa-i aduca pe lume. Scheletul are aproximativ 8. 000 de ani si este cel mai caz cunoscut de deces in timpul nasterii si, totodata, cel mai vechi caz documentat de sarcina gemelara.

Cel mai bun fotbalist de la Cupa Africii nu este de la campioana

Mijlocasul Christian Atsu, finalist cu nationala Ghanei, a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Africii pe Natiuni. Ghanezul a primit si premiul pentru cel mai frumos gol.

BAFTA 2015: Boyhood, cel mai bun film si cel mai bun regizor. LISTA COMPLETA a celor mai prestigioase premii din cinematografia britanica

Premiile BAFTA 2015, cele mai prestigioase distinctii din cinematografia britanica, au fost decernate duminica, 8 februarie, Boyhood/ 12 ani de copilarie castigand premiile pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor si cea mai buna actrita in rol principal, in timp ce Grand Budapest Hotel a primit cele mai multe distinctii ale serii, inclusiv cea pentru scenariu original, potrivit Mediafax.

Cel mai vechi horoscop din lume

Cel mai vechi horoscop din lume nu-si are originile in Grecia Antica, asa cum multa vreme s-a crezut. Babilonienii, care aveau cunostinte solide cu privire la sistemul astrologic, au creat cele 12 semne zodiacale pe care le cunoastem astazi.

Faze Tari: Trei femei au sedus gardienii unei inchisori. Dupa un amor salbatic, a urmat o evadare in masa; Cel mai bizar cont de facebook are zeci de mii de fani. Aceeasi imagine, publicata zi de zi. Comentariile sunt hilare; Victima dependentei de inter

O tanara romanca plecata din tara a facut o poza impresionanta in judetul Bacau, pe care sa le-o arate strainilor. Acum, fotografia este castigatoare a National Geographic Traveller Alecsandra Raluca Dragoi, o romanca de 21 de ani care traieste in Londra, a castigat primul loc la categoria People a concursului organizat de National Geographic Traveller. Sutienul i-a salvat viata unei femei din Brazilia: Sotul imi tot spunea ca am fost impuscata, dar eu nu simteam nimic Sutienul ar fi jucat rol de vesta antiglont in cazul unei femei din Brazilia.

Schumacher si Alonso intra in cel mai mare scandal financiar din istorie

Michael Schumacher si Fernando Alonso sunt sportivii aflati pe lista scandalului mondial Swiss Leaks, cel in care filiala elvetiana a bancii HSBC este acuzata ca a comis evaziune fiscala in valoare de 120 de miliarde de dolari, sfatuindu-si si sprijinindu-si activ clientii cum sa isi foloseasca ilegal banii.

NUMAI DE BINE. Psihologia, cel mai bun instrument al dentistului

Zgomotul frezei stomatologice este, de cele mai multe ori, asociat de pacienti, cu un mic si nemilos pikamer. in acceptiunea pacientului ocazional, un astfel de instrument nu are ce cauta atat de aproape de creier.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )