Libnet.ro
UNICEF

11:00

Sprijinim coalitia regionala condusa de Arabia Saudita si actiunile lor din Yemen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sprijinim coalitia regionala condusa de Arabia Saudita si actiunile lor din Yemen

Comitetul Parlamentarilor Romani pentru Iranul Liber sprijina coalitia regionala condusa de Arabia Saudita si actiunile lor din Yemen in lupta impotriva fortelor antidemocratice sprijinite de regimul mulahilor Iranieni. continuă pe Ziarul Bursa

Arabia Saudita s-ar putea imprumuta pentru prima data in ultimii 15 ani

Arabia Saudita se va confrunta, in acest an, cu un deficit bugetar de 106 miliarde dolari, de peste doua ori mai mare decat prognozele Guvernului de la Riad 39 miliarde dolari), ceea ce va obliga tara sa emita obligatiuni pentru prima data in ultimii 15 ani, ca sa-si finanteze deficitul, arata un studiu realizat de Jadwa Research si citat astazi de AFP.

Yemen: Arabia Saudita i-a solicitat Pakistanului avioane, nave militare si trupe terestre

Ministrul apararii al Pakistanului, Khawaja Asif, a anuntat luni ca Arabia Saudita i-a solicitat Pakistanului soldati si avioane de lupta pentru operatiunea sa impotriva rebelilor din Yemen. De asemenea,.

Yemen: Arabia Saudita i-a solicitat Pakistanului trupe si avioane

Arabia Saudita i-a solicitat Pakistanului soldati si avioane de lupta pentru operatiunea sa impotriva rebelilor din Yemen, a anuntat luni ministrul pakistanez al apararii, subliniind ca Islamabadul cauta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )