Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce spune Antonescu despre declaratiile lui Basescu.

România Liberă România Liberă,
Ce spune Antonescu despre declaratiile lui Basescu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca temele economice invocate de presedintele Traian Basescu sunt reale, insa nu impartaseste evaluarea acestuia asupra activitatii Guvernului Ponta, desi este departe de a spune ca Guvernul a facut tot ce trebuia, transmite Mediafax. Guvernul trebuie sa abordeze toate aceste fapte, acte, spuse cu consecinte ale domnului Basescu ca pe niste posibile intemperii naturale, ca pe atatea alte motive de dificultate in actul guvernamental. continuă pe România Liberă

Ce spune Antonescu despre declaratiile lui Basescu de la Palatul Cotroceni.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca temele economice invocate de presedintele Traian Basescu sunt reale, insa nu impartaseste evaluarea acestuia asupra activitatii Guvernului Ponta, desi este departe de a spune ca Guvernul a facut tot ce trebuia, transmite Mediafax. Guvernul trebuie sa abordeze toate aceste fapte, acte, spuse cu consecinte ale domnului Basescu ca pe niste posibile intemperii naturale, ca pe atatea alte motive de dificultate in actul guvernamental.

Ce spune Antonescu despre faptul ca Ponta a acceptat nominalizarea Ramonei Manescu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat, duminica, ca este foarte bine ca premierul Victor Ponta a acceptat nominalizarea Ramonei Manescu pentru portofoliul Transporturilor, el aratand, pe de alta parte, ca este cu atat mai bine cu cat propunerea a fost acceptata mai repede, transmite Mediafax. E foarte bine. Cu cat mai repede, cu atat mai bine, a spus Antonescu. El a aratat ca ii ureaza mult succes Ramonei Manescu in fruntea Ministerului Transporturilor. Citeste si Ponta este de .

Ce spune Ponta despre Basescu si Ramona Manescu.

Ramona Manescu se va putea achita foarte bine de sarcinile care ii vor reveni la Ministerul Transporturilor, a declarat premierul Ponta, adaugand ca, spre deosebire de presedintele Basescu, el i-a trasat sarcini din domeniu si ca nu ar fi propus-o ca ministru daca nu era multumit de activitatea ei, transmite Mediafax. Cred ca se poate achita foarte bine de sarcinile dificile. Spre deosebire de presedintele Traian Basescu, eu i-am trasat sarcini care tin de transporturi. Am vazut ca, din .

Crin Antonescu: Despre talentul profetic al domnului Basescu eu am indoieli

Despre talentul profetic al domnului Basescu eu am indoieli, a spus Crin Antonescu in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, referindu-se la declaratia facuta luni de Traian Basescu privind sansele.

Crin Antonescu, despre gestul de a pleca inainte de discursul lui Basescu: A fost simbolic, nu ostentativ

Gestul lui Crin Antonescu de a pleca inainte de discursul lui Traian Basescu cu ocazia investirii Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor a fost unul simbolic, nu ostentativ, a precizat.

Crin Antonescu, despre pactul de coabitare, astazi, la Subiectiv

Traian Basescu si Victor Ponta si-au reluat atacurile unul impotriva celuilalt. Daca mai e valabil pactul de coabitare si cum va reactiona USL la actiunile de sabotaj ale sefului statului in cele 67 de saptam.

Crin Antonescu, despre asteptarile lui Ponta: Premierul a facut portretul-robot al oricarui potential ministru

Crin Antonescu spune ca premierul Victor Ponta a facut un portret-robot al oricarui potential ministru atunci cand a afirmat ca asteapta de la PNL o persoana cu experienta politica si imagine foarte buna.

Halep: Joc mai agresiv si ma misc mai bine. Ce spune Wozniacki despre ea.

Simona Halep numarul 23 WTA) s-a calificat in semifinalele turneului de la New Haven si urmeaza sa evolueze impotriva danezei Caroline Wozniacki. Constateanca spune cu doar cateva ore inainte de meci care este secretul succesului sau, potrivit Mediafax. Joc mai agresiv si ma misc mai bine in acest an. Ma simt foarte, foarte bine in acest moment. Sunt un pic obosita, dar la ora meciului din semifinale voi incerca sa dau totul, a spus Halep. Simona Halep a invins-o, joi, in sferturile de .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )