Libnet.ro
UNICEF

01:06

De ce se spune ca barza aduce copiii? Iata care este adevarul din spatele acestui mit

Playtech Playtech,
De ce se spune ca barza aduce copiii? Iata care este adevarul din spatele acestui mit

Barza aduce copiii, aceasta a fost explicatia pe care am auzit-o de la parinti cand am fost mici, iar zicala continua sa fie de actualitate, pe langa faptul ca s-a aflat la baza unor scurt metraje si lung metraje de animatie. in cultura mai multor popoare decat ai crede, barza este asociata cu ideea de [] . continuă pe Playtech

De ce se spune ca blondele sunt proaste? Mitul s-a nascut acum cateva secole. Iata care este explicatia

Nu exista om care sa nu fi auzit macar o gluma de-a dreptul delicioasa legate de blonde. Majoritatea dintre acestea sunt legate de faptul ca nu sunt deloc inteligente. Cum a ajuns sa se nasca aceasta preconceptie ? Blondele si inteligenta. Cum s-a nascut mitul? Cine nu a auzit vreodata bancuri despre blonde? Cum s-a [] .

Angela Similea si Corina Chiriac au mai doborat un mit. Care este, de fapt, relatia dintre cele doua artiste

Angela Similea si Corina Chiriac, prietene la catarama! Cele doua iubite artiste ale anilor 80, desi au fost rivale o perioada, pare ca au ingropat adanc securea razboiului. Angela Similea si Corina Chiriac s-au impacat! Cele doua mari artiste care pareau ca nu pot empatiza sau rezona deloc, au gasit secretul pentru o relatie adevarata [] .

Care este cea mai veche meserie din lume? Nu, nu este prostitutia. Ce indeletniciri aveau oamenii

Ai auzit deseori ca prostitutia este cea mai veche meserie din lume. in practica, realitatea pe care o cunoastem cu totii este gresita. indeletnicirile popoarelor din timpuri preistorice erau mult mai elaborate decat ai crede la prima vedere. De curand, una dintre cele mai vechi zicale a fost desfiintata. in medii academice, prostitutia nu mai [] .

Ce inseamna scutirea de impozit a IT-istilor. Care este justificarea acestei masuri

Scutirea de impozit a IT-istilor a devenit un fel de Mar al Discordiei dupa ce Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca nu i se pare normal ca persoanele din sectorul IT sa fie scutite de taxele pe venit. Realitatea este, insa, mai complexa, iar aceasta asa-zisa scutire dateaza inca de pe vremea lui Ion [] .

Ion Iliescu a fost externat. Care este starea de sanatate a fostului presedinte

Ion Iliescu a fost externat, anunta medicii de la Spitalul Elias. Fostul presedinte al Romaniei fusese internat pe 31 mai 2019, dupa ce se prezentase la spital cu febra. Reprezentantii spitalului au oferit detalii despre starea lui de sanatate prin intermediul unui comunicat. Ion Iliescu a fost externat Domnul Presedinte Ion Iliescu a fost externat [] .

Care este considerata cea mai frumoasa floare din lume? Nu te-ai fi asteptat tocmai la ea

Indiferent daca ai sau nu o afinitate pentru flori, de-a lungul timpului, ti-ai dezvoltat niste preferinte in acest domeniu si, pe unele dintre ele, le consideri cele mai frumoase. La ora actuala, centralizate, exista mai mult de 200. 000 de specii de flori raspandite in fiecare colt al mapamondului. Ele impresioneaza printr-un colorit aparte, se diferentiaza [] .

BAC 2019: Doi elevi, eliminati de la proba orala de Limba si Literatura Romana. Care este motivul

Elevii claselor a XII-a au dat startul probelor examenului maturitatii. Din pacate, doi dintre acestia pare ca s-au impotmolit exact la primul pas, fiind eliminati de la competenta lingvistica la Limba si Literatura Romana de ieri, 3 iunie. De ce au trebuit sa paraseasca de urgenta sala? Doi elevi, eliminati de la prima proba a [] .

Roger Federer, dupa ce Thiem a fost scos din sala de presa pentru a-i lasa locul Serenei Williams: ii inteleg frustrarea. Cel care este inca in turneu are prioritate

Roger Federer a vorbit despre situatia care l-a deranjat pe Dominic Thiem la Roland Garros, acesta fiind scos din sala de presa pentru a-i lasa locul Serenei Williams. Campionul elvetian a declarat ca ii intelege frustrarea lui Thiem, precizand ca cel care se afla inca in turneu are prioritate sa mearga la conferinta de presa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )