Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ce spune DJ-ul care a pus manele la Electric Castle: injositor, oribil si socant

Adevărul Adevărul,
Ce spune DJ-ul care a pus manele la Electric Castle: injositor, oribil si socant

Organizatorii Electric Castle au anuntat ca nu doresc sa-l mai invite pe DJ-ul estonian Tommy Cash la festival, dupa ce acesta a pus maneaua lui Adi Minune in cadrul show-ului sau. Artistul este de acord cu aceasta decizie, dar ii critica dur pe organizatori. continuă pe Adevărul

Stirile ProTV: Cine este Tommy Cash, DJ-ul care a pus manele la Electric Castle: Miroseam un drogat de la 1 km

A 3-a noapte de distractie la festivalul Electric Castle din Cluj a fost una cel putin surprinzatoare pentru publicul venit sa vada LIVE trupe celebre precum Limp Bizkit sau Florence The Machine.

Stirile ProTV: Reactia publicului dupa ce Tommy Cash a pus manele la Electric Castle. VIDEO

Explozie de distractie in a treia noapte de Electric Castle, unde s-au auzit si manele. Artistul Tommy Cash i-a surprins pe spectatori cu o melodie interpretata de Adrian Minune.

Directorul unei mare festival de muzica, despre incidentul manele la Electric Castle: Generatia Z pune manele dupa miezul noptii la toate petrecerile

Laura Coroianu, directoarea festivalului de muzica electronica Awake, este de parere ca reactiile anti-manele dupa incidentul de la Electric Castle sunt exagerate, mai ales ca tinerii se dezlantuie cantand toate versurile lui Dani Mocanu, Guta sau ACM. Guido Janssens, managing partner la Emagic, unul dintre cei mai mari organizatori de concerte din Romania, sustine ca, atunci cand inviti un artist, scena este a lui si nu poate fi controlat.

VIDEO Manele si la Electric Castle. Piesa lui Adi Minune s-a auzit si in curtea castelului Banffy din Botida

Maneaua Asa sunt zilele mele a lui Adi Minune s-a auzit in noaptea de vineri, 19 iulie, si la Electric Castle. Melodia a fost difuzata de DJ-ul estonian Tommy Cash. Zilele trecute, maneaua a putut fi auzita la festivalul Neversea.

Replica DJ-ului Tommy Cash pentru organizatorii Electric Castle. injositor, oribil si socant

Organizatorii Electric Castle au anuntat ca nu-l vor mai invita pe DJ-ul Tommy Cash la festival, pentru ca a pus maneaua lui Adi Minune in cadrul show-ului sau. La randul lui, artistul a spus ca nici el nu vrea s.

Manele, manele, frumoasele mele manele. Si cazul trist al cenzurii de la Electric Castle

Salvatore Ganacci la Neversea a mixat una dintre manelele lui Adrian Minune, Asa sunt zilele mele. Vineri seara, Tommy Cash a facut acelasi lucru, la festivalul Electric Castle, festivalul ce are loc in acest weekend la Castelul Banffy - Bontida - Cluj. Sa vorbim despre manele, deci, care-s recunoscute ca o marca a Romaniei. Dar sa vorbim si despre cazul trist al cenzurii de la Electric Castle. Si cum am fire de artist, voi vorbi de bine despre manele si de rau despre cenzura.

Manelele au ajuns si la Electric Castle! Organizatorii au rupt definitiv colaborarea cu DJ-ul

Dupa reusita dj-ului suedez de la Neversea, manelele au trecut pragul si festivalului Electric Castle. Cu toate ca majoritatea s-au distrat, organizatorii nu au putut trece peste genul muzicii, astfel rupand definitiv colaborarea cu cel care a rupt scena cu Asa sunt zilele mele. Manele la Electric Castle! Organizatorii, nemultumiti de alegerea Dj-ului Anii 2000 .

INTERVIU Amber Galloway, femeia care a spart barierele sunetului la Electric Castle: Pentru a dansa nu ai nevoie de urechi VIDEO

Amber Galloway Gallego 42 de ani), cea mai cunoscuta interpreta din lume in limbajul semnelor, a vorbit despre experienta de la festivalul Electric Castle din acest an, acolo unde, impreuna cu echipa ei, a urcat pe scena si a tradus concertele pentru persoanele cu deficiente de auz. Electric Castle a devenit, astfel, primul festival din Romania accesibil persoanelor hipoacuzice.

Mesajul judecatorului Danilet pentru participantii la Electric Castle: Distractie maxima si ... sa nu ne vedem! Sunt de serviciu la arestari

Judecatorul clujean Cristian Danilet a transmis un mesaj pe Facebook tinerilor din toata tara care participa zilele acestea la Electric Castle. Magistratul a sustinut ca inca avem sunt de solutionat la Tribunalul Cluj cazuri cu spectatori de anul trecut de la Eelectric Castle, care au fost prinsi avand asupra lor substante interzise.

Maneaua lui Adi Minune provoaca scandal la Electric Castle: organizatorii, criticati de fani: Incredibil sa cenzurati un artist pe baza unui elitism idiot

Dupa Neversea, maneaua lui Adi Minune, Asa sunt zilele mele, s-a auzit si pe 19 iulie la Electric Castle, ceea ce a starnit un scandal intre organizatorii festivalului din Cluj, artistul estonian care a introdus piesa in show-ul sau si fanii din mediul online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )