Ce spune Gabriel Oprea ca s-a intamplat la Consiliul JAI. Care sunt tarile care NU vor COTE OBLIGATORII
Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, marti, ca la Consiliul Justitie si Afaceri Interne, la care a participat luni, nu s-a ajuns la niciun consens pe cote obligatorii de refugiati. Oprea a nominalizat si cele patru tari care s-au opus: Slovacia, Cehia, Letonia si Romania . continuă pe România Liberă
• Oprea a transmis, la Consiliul JAI, ca Romania preia solicitanti de azil, dar fara cote obligatorii
Vicepremierul Gabriel Oprea a transmis, la Consiliul JAI, ca Romania va participa la mecanismul de relocare si va prelua 1. 705 solicitanti de azil din Italia si Grecia, precum si inca 80 de persoane din afara Uniunii Europene, dar nu este de acord cu impunerea unor cote obligatorii de catre CE.
• FOTO. Care a fost interventia lui Gabriel Oprea in consiliul JAI
Ministrul Afacerilor Interne MAI), Gabriel Oprea, a sustinut in consiliul JAI de luni, pozitia Romaniei referitoare la cotele obligatorii de refugiati propuse de Comisia Europeana. Astfel, Oprea a spus ca Romania nu este de acord cu impunerea unor cote obligatorii si ca tara noastra va accepta 1. 705 solicitanti de azil.
• Gabriel Oprea, la Consiliul JAI: Romania nu este de acord cu impunerea unor cote obligatorii de imigranti de catre Comisia Europeana (VIDEO)
Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a prezentat luni la Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) mandatul dat de presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta care prevede faptul ca Romania nu e.
• Gabriel Oprea: Romania respinge cotele obligatorii de refugiati la Consiliul JAI (VIDEO)
Ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat duminica, dupa ceremonia organizata in fata Monumentului Eroilor Pompieri din Bucuresti, cu prilejul Zilei Pompierilor din Romania, ca.
• Gabriel Oprea reitereaza ca va vota impotriva cotelor obligatorii in cadrul JAI: Romania isi respecta angajamentele initiale de a primi 1785 de migranti
Vicepremierul si ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat duminica dimineata ca are un mandat foarte clar cu care merge luni la consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) unde se va discuta propunerea de miercuri a Comisiei Europene privind cotele obligatorii de refugiati. Oprea a aratat ca va vota impotriva cotelor obligatorii si ca le va transmite partenerilor europeni ca Romania isi respecta angajamentele initiale de a primi 1785 de migranti.
• Gabriel Oprea, despre JAI: Patru tari nu au fost de acord cu cotele obligatorii. Prin tot ceea ce face Romania la granita, actioneaza ca o tara din spatiul Schengen (VIDEO)
Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat marti, ca la Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI), la care a participat luni, nu a fost un consens pe cote obligatorii de refugiati, patru tari.
• Oprea, la Consiliul JAI: Romania nu este de acord cu impunerea unor cote obligatorii de imigranti
Viceprim-ministrul pentru securitate nationala Gabriel Oprea, ministrul al Afacerilor Interne, a prezentat luni, la reuniunea extraordinara a Consiliului Justitie si Afaceri Interne JAI) de la Bruxelles, mandatul.
• Gabriel Oprea: La JAI mi-am indeplinit mandatul din partea presedintelui. L-am informat de la Bruxelles
Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, marti, ca la reuniunea Consiliului JAI si-a dus la indeplinire mandatul pe care l-a avut din partea presedintelui si premierului privind neacceptarea cotelor obligatorii de refugiati, aratand ca l-a informat de.
• Gabriel Oprea: Romania va vota impotriva cotelor obligatorii de refugiati
Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a declarat, duminica, la manifestarile de Ziua Pompierilor, ca, luni, la JAI, va transmite ca Romania isi va respecta angajamentele initiale de a primi 1. 875 de imigranti,.
• Consiliul JAI: 7 concluzii, dar fara decizii majore/ UE nu a ajuns la un acord unanim pentru distribuirea a 120.000 de refugiati / Migrantii ilegali vor fi deportati/ Ministrul german cere reguli clare de repartizare a refugiatilor
Tarile UE pregatesc masuri dure pentru descurajarea imigrantilor extracomunitari, potrivit unui proiect aflat in dezbatere la Consiliul JAI, care prevede arestarea clandestinilor, crearea unor centre speciale in Italia si Grecia si deportarea rapida dupa refuzul azilului, scrie The Guardian. La sfarsitul serii, Consiliul nu a ajuns la un acord unanim pentru distribuirea a 120. 000 de refugiati. Presedintia Consiliuui JAI a dat publicitatii 7 concluzii ale intrunirii din seara de 14 septembrie, dar marile decizii lipsesc.