Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ce spune Iurie Leanca despre esecul din Parlament

România Liberă România Liberă,
Ce spune Iurie Leanca despre esecul din Parlament

Premierul moldovean desemnat Iurie Leanca, a declarat joi, in urma esecului de a obtine investitura in Parlament, ca este necesar un nou acord de coalitie la care sa participe si liberalii, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre votul din Parlament pentru membrii Curtii de Conturi: Majoritate mai mult decat clara, da?

Premierul Victor Ponta a scris, marti, pe contul sau de Twitter ca majoritatea din Parlament este inca stabila, avand in vedere votul pentru membrii Curtii de Conturi. Propunerile PSD pentru functiile de.

VIDEO. Guvernul lui Iurie Leanca nu primeste votul de incredere al Parlamentului

Premierul moldovean desemnat, Iurie Leanca, nu a primit, joi, votul de incredere al Parlamentului, relateaza PRO TV Chisinau, citat de Mediafax.

Guvernul lui Iurie Leanca nu primeste votul de incredere al Parlamentului

Premierul moldovean desemnat, Iurie Leanca, nu a primit, joi, votul de incredere al Parlamentului, relateaza PRO TV Chisinau, citat de Mediafax.

R. Moldova, aproape de o criza politica? Guvernul lui Iurie Leanca nu a primit votul Parlamentului

Premierul desemnat al Republicii Moldova, Iurie Leanca, nu a primit votul de incredere din partea Parlamentului, transmite PRO TV Chisinau.

Guvernul lui Iurie Leanca nu a primit votul de incredere al Parlamentului

Guvernul lui Iurie leanca nu a primit votul de incredere in Parlamentul de la Chisinau. Doar 42 de alesi au fost de acord cu ministrii propusi de seful guvernului. Pentru investirea Guvernului erau necesare cel.

Cum vrea Iurie Leanca sa conduca Republica Moldova. Programul de guvernare pentru anul 2015

Iurie Leanca a facut public programul de guvernare in baza caruia va incerca sa obtina joi investirea din partea Parlamentului Republicii Moldova.

Reactia Elenei Udrea, dupa votul din Parlament

Deputata Elena Udrea a postat, pe pagina personala de Facebook, un mesaju prin care spune ca imi asum destnul, facand referire la votul, din Parlament, de luni seara, cu privire la cererile DNA de incepere a urmaririi penale si a arestarii preventive.

Klaus Iohannis, despre votul din Senat in cazul lui Vosganian: Nu s-a inteles discursul pe care l-am tinut in Parlament

Klaus Iohannis a vorbit, pe pagina sa de Facebook, despre votul din Senat cu privire la respingerea solicitarii DNA de incuviintare a urmaririi penale pe numele lui Varujan Vosganian. Seful statului a declarat ca.

Criza creditelor in franci elvetieni: Guvernatorul BNR si ministrul Finantelor, discutii cu comisia buget-finante din Parlament

Situatia creditelor in franci elvetieni ii aduce, marti, pe guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, si pe ministrul Finantelor, Darius Valcov, in comisia de buget finante din parlament.

VIDEO Directorul interimar al SRI, Florian Coldea, audiat in Comisia de control din Parlament

Directorul interimar al Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea, este audiat luni dimineata in Comisia de control din Parlament. Unul dintre subiectele ce urmeaza sa fie luate in discutie va fi si impactul acuzatiilor publice facute in ultima perioada la adresa SRI, a anuntat presedintele Comisiei de control, Georgian Pop, care a precizat, insa, ca nu s-a primit nicio solicitare in acest sens, ci comisia s-a autosesizat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )