Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune Patriarhia despre refugiatii care ar putea ajunge in Romania

România Liberă România Liberă,
Ce spune Patriarhia despre refugiatii care ar putea ajunge in Romania

Refugiatii care vor ajunge in Romania vor fi ajutati de Patriarhia Romana, potrivit purtatorului de cuvant al institutiei, Constantin Stoica. continuă pe România Liberă

Patriarhie: Chiar daca refugiatii sunt de alt neam si credinta, ne vom implica in ajutorarea refugiatilor care vor ajunge in Romania

Patriarhia Romana se va implica in ajutorarea refugiatilor care vor ajunge in tara si, totodata, va sprijini autoritatile romane in cazul in care Romania va gazdui refugiati, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al institutiei, Constantin Stoica.

Patriarhie: Ne vom implica in ajutorarea refugiatilor care vor ajunge in Romania

Patriarhia Romana se va implica in ajutorarea refugiatilor care vor ajunge in tara si, totodata, va sprijini autoritatile romane in cazul in care Romania va gazdui refugiati, a declarat, miercuri,.

Patriarhie: Ne vom implica in ajutorarea refugiatilor care vor ajunge in Romania

Patriarhia Romana se va implica in ajutorarea refugiatilor care vor ajunge in tara si, totodata, va sprijini autoritatile romane in cazul in care Romania va gazdui refugiati, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al institutiei, Constantin Stoica.

Carmen Iohannis nu renunta la catedra de limba engleza de la Sibiu: Sotia presedintelui va face naveta Bucuresti-Sibiu pentru a putea ajunge la Colegiul Gheorghe Lazar

Carmen Iohannis a decis sa-si continue cariera de profesor de engleza la Colegiul National Gheorghe Lazar din Sibiu. Prima Doamna a depus o cerere la secretariarul unitatii de invatamant prin care.

7 lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre casatorie

Despre casatorie unii tineri considera ca este cel mai bun lucru care li se poate intampla, in timp ce altii considera ca n-or sa faca niciodata acest pas. insa, daca nu ai trecut prin aceasta.

Cindy Crawford spune adevarul despre fotografia in lenjerie intima neprelucrata in Photoshop: A fost furata si a fost un gest malitios

Fostul top-model Cindy Crawford, in varsta de 49 de ani, a vorbit pentru prima data despre publicarea unei presupuse fotografii neretusata cu ajutorul programului Photoshop si in care ii pot fi observate defectele, vedeta catalogand gestul drept unul malitios si precizand ca, in realitate, poza este un fals, potrivit Daily Mail.

Ce spune Ponta despre criza refugiatilor

Ponta a mai anuntat ca a vorbit cu presedintele Iohannis si cu vicepremierul Oprea despre criza refugiatilor si ca probleme va fi transata intr-o sedinta a CSAT.

Elena Udrea se intreaba ce se va intampla cu o cerere de arestare a lui Tariceanu care ar ajunge la vot

Elena Udrea se intreaba ce se va intampla la Senat daca la sediul institutiei va veni o eventuala cerere de arestare a lui Calin Popescu Tariceanu care ar ajunge la vot .

Papa Francisc a facut un anunt istoric. Ce a spus Suveranul Pontif despre femeile care au avortat

Suveranul Pontif le-a cerut preotilor catolici sa ierte femeile care au facut intreruperi de sarcina. Conform declaratiei, femeile care au facut avorturi pot obtine iertarea daca isi vor cauta mantuirea in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )