Libnet.ro
UNICEF

01:05

Papa Francisc a facut un anunt istoric. Ce a spus Suveranul Pontif despre femeile care au avortat

Antena3 Antena3,
Papa Francisc a facut un anunt istoric. Ce a spus Suveranul Pontif despre femeile care au avortat

Suveranul Pontif le-a cerut preotilor catolici sa ierte femeile care au facut intreruperi de sarcina. Conform declaratiei, femeile care au facut avorturi pot obtine iertarea daca isi vor cauta mantuirea in. continuă pe Antena3

Papa Francisc: Femeile care au facut avort sunt iertate. Cunosc foarte bine presiunea care le-a impins sa faca acest gest. Stiu ca este o problema morala

Biserica Catolica a decis ca femeile care au facut avort sa fie iertate. Anuntul a fost facut, marti, de Papa Francisc. Papa Francisc va permite preotilor catolici sa le ierte pe femeile care au facut avort.

Papa Francisc cere preotilor sa ierte femeile care au facut avort, cu ocazia Jubileului Milostivirii

Papa Francisc a cerut marti preotilor, in timpul Jubileului milostivirii care incepe in decembrie, acorde iertarea catolicilor care au avortat sau au provocat avortul, scrie AFP.

Papa Francisc cere iertarea femeilor care au facut avort. Este o drama existentiala si morala

Papa Francisc a solicitat marti tuturor preotilor catolici ca in timpul jubileului milostivirii, care va incepe in luna decembrie, sa ierte persoanele catolice care au avortat sau au provocat avorturi, conditia.

Papa Francisc cere iertarea femeilor care au facut avort

Papa Francisc le-a cerut marti preotilor catolici sa le ierte pe femeile care au facut avort daca acestea isi cauta mantuirea in Anul Milostivirii, care va incepe pe 8 decembrie 2015 si va dura pana la 20 noiembrie 2016.

Papa Francisc le-a permis preotilor catolici sa ierte avortul

Papa Francisc a solicitat astazi tuturor preotilor catolici ca in timpul jubileului milostivirii, care va incepe in luna decembrie, sa ierte persoanele catolice care au avortat sau au provocat avorturi, conditia fiind ca acestea sa se caiasca, relateaza AFP.

Papa Francisc ii indeamna pe preotii catolici sa ierte avortul

Papa Francisc le-a cerut, marti, tuturor preotilor catolici ca in timpul jubileului milostivirii, care incepe in decembrie, sa ierte persoanele catolice care au avortat sau au provocat avorturi, daca le pare rau.

Papa Francisc: Drama din Austria este o ofensa la adresa intregii umanitati

Papa Francisc a denuntat moartea celor 71 de imigranti in camionul abandonat pe o autostrada din Austria si a cerut o cooperare eficienta in ceea ce priveste crimele care aduc ofensa intregii.

Papa Francisc reactioneaza in cazul imigrantilor morti in Austria

Papa Francisc a denuntat duminica moartea a 71 de refugiati intr-un camion pe autostrada Budapesta-Viena, cerand o cooperare eficienta, ca in cazul crimelor care aduca ofensa intregii umanitati,.

Papa Francisc: Drama din Austria, o ofensa la adresa intregii umanitati

Papa Francisc a denuntat duminica moartea a 71 de refugiati intr-un camion pe autostrada Budapesta-Viena si a cerut o cooperare eficienta, ca in cazul crimelor care aduca ofensa intregii umanitati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )