Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce spune Ponta despre initiativa PNL.

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ponta despre initiativa PNL.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Bistrita, ca nu sunt probleme in USL si ca proiectul parlamentarilor PNL e treaba Parlamentului, transmite Mediafax. Premierul, care a participat la Bistrita la inaugurarea unei noi sectii a producatorului de acumulatori auto Rombat Bistrita, a fost intrebat de jurnalisti daca sunt probleme in USL generate de proiectul de lege privind modificarea legii pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale depus de parlamentarii PNL, . continuă pe România Liberă

Ce spune seful CJ Harghita, Borboly Csaba, despre initiativa PNL.

Presedintele CJ Harghita, Borboly Csaba UDMR) spune despre initiativa PNL privind modificarea legii administratiei publice locale ca este o solutie tipica pentru partidele mici, care nu au curajul sa-si infrunte adversarii, ci vor sa obtina posturi pe baza intelegerilor de partid, transmite Mediafax. Propunerea PNL este o solutie tipica pentru partide mici, pentru partide care nu au curajul sa se confrunte direct cu adversarii si, astfel, vor sa ajunga la diferite functii, de presedinte al .

Ce spune Olguta Vasilescu despre initiativa PNL.

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, spune ca nu are nicio sansa initiativa PNL de modificare a legii pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, mai ales ca nu a fost discutata in USL si ca este o tampenie sa nu lasi populatia sa isi aleaga presedintele de consiliu judetean, transmite Mediafax. N-are nicio sansa de izbanda aceasta initiativa, mai ales ca nu a fost discutata in USL. Codul electoral nu se schimba peste noapte, au fost necesari 20 de ani pentru actuala .

Blaga despre initiativa PNL: E clar ca Antonescu s-ar cere dat afara de la guvernare.

Liderul PDL, Vasile Blaga, spune ca propunerea parlamentarilor PNL privind alegerea primarilor si a presedintilor CJ demonstreaza ca Antonescu si-a schimbat strategia si s-ar cere dat afara de la guvernare pentru ca liberalii stiu ca, probabil, vor fi dati afara de la guvernare in primavara, transmite Mediafax. Liderul PDL, Vasile Blaga, a fost intrebat, sambata, intr-o conferinta de presa la Sibiu, ce parere are despre propunerea parlamentarilor PNL referitoare la alegerea primarilor si a .

Ponta, despre relatia cu PNL: PSD a fost disciplinat. Ilie Sarbu este din categoria dulailor

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi, la sfarsitul sedintei Biroului Permanent National, ca PSD a fost intotdeauna disciplinat in relatia cu PNL. De asemenea, social-democratii au dezbatut problema de incompatibilitate a alesilor locali, precum si Legea Referendumului contestata de presedintele Traian Basescu la Curtea Constitutionala.

Oprisan: Initiativa PNL, proasta si intoarce Romania in trecut.

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, considera ca initiativa PNL de a modifica legea pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale este proasta si ar intoarce Romania in trecut si spune ca, daca vrea sa modifice o lege, PNL trebuie mai intai sa o discute in USL, transmite Mediafax. Oprisan a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX ca legitimitatea alesilor trebuie data de cetateni in mod direct, si nu de politicieni. Consider ca initiativa .

Olguta Vasilescu: N-are nicio sansa initiativa PNL. E o tampenie sa nu lasi oamenii sa aleaga seful CJ

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, spune ca nu are nicio sansa initiativa PNL de modificare a legii pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale. Vasilescu sustine acest lucru spunand nu.

VIDEO. Ponta, despre pozitia Frantei: Legatura dintre romi si Schengen NU exista.

Premierul a declarat, joi dimineata, ca romii si aderarea la Schengen nu au legatura, ca romii sunt deja acolo si ca, probabil, este vorba despre o speculatie a presei, vizavi de declaratiile presedintelui Francois Hollande. Citeste si Surse. Hollande il sustine pe Valls in privinta romilor: Romaniei ii va fi refuzata aderarea la Schengen. Ce spune Ponta Franta isi va exprima opinia, si-a exprimat-o la Bucuresti prin primul-ministru. Pe de o parte, sigur, si aici este responsabilitatea .

Victor Ponta, despre esecul Nabucco: Un proiect care nu se mai pune in practica deschide locul altor trei proiecte

Premierul Victor Ponta considera ca Romania trebuie sa vada in esecul proiectului Nabucco oportunitatea de a descoperi alte proiecte. S-a vorbit de Nabucco. Eu cred ca o natiune puternica, iar Romania este o natiune puternica, vede in esecul unui proiect oportunitatea de a descoperi altele. Un proiect care nu se mai pune in practica deschide locul altor trei proiecte, a declarat premierul Victor Ponta in cadrul Bucharest Forum 2013.

Ponta, despre Schengen: Mare ipocrizie din partea unor politicieni europeni. Cand o sa rezolvam problema romilor, o sa fie cu melcii

Premierul Victor Ponta a explicat, sambata, de la Bistrita, ca problema intrarii Romaniei in spatiul Schengen are origini politiceDin pacate, s-a intamplat si in alte tari. Acum sunt alegeri .

Ponta, despre Legea Referendumului: Este un abuz al presedintelui

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca sesizarea presedintelui Traian Basescu privind neconstitutionalitatea Legii Referendumului este doar o incercare de sabotaj a acestuia.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )