Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce spune Ponta despre pozitia lui Basescu privind Rompetrol.

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ponta despre pozitia lui Basescu privind Rompetrol.

Pozitia presedintelui Traian Basescu privind Rompetrol este doar un joc politic, deoarece acesta nu a transmis vreo obiectie la momentul la care Guvernul a promovat prin lege acordul cu KazMunaiGaz, afirma premierul Victor Ponta, care a adaugat ca, fara acest acord, Rompetrol risca sa intre in insolventa, transmite Mediafax. Deci, povestea datoriei mai este doar pe la Cotroceni. Cred, sincer, ca a fost doar un gest politic, insa, in domenii economice importante, jocurile politice interne ar . continuă pe România Liberă

Ce spune Ponta despre gasca domnului Basescu, care urla pe tema Bac-ului.

Premierul Victor Ponta a precizat, luni, ca este multumit de faptul ca nu s-a mai continuat politica absolut dementa din ultimii ani de a arata ca toti copiii sunt prost pregatiti la bacalaureat si a precizat ca gasca domnului Basescu, care urla pe aceasta tema, ii este indiferenta, transmite Mediafax. Eu mi-am dorit si sunt foarte multumit de faptul ca nu s-a mai continuat politica absolut dementa din ultimii ani de a arata ca toti copiii din Romania sunt prost pregatiti si toti .

Ponta: Pozitia lui Basescu privind Rompetrol e un joc politic, compania risca sa intre in insolventa pentru ca toate datoriile sunt catre KazMunaiGaz

Pozitia presedintelui Traian Basescu privind Rompetrol este doar un joc politic, deoarece acesta nu a transmis vreo obiectie la momentul la care Guvernul a promovat prin lege acordul cu KazMunaiGaz, afirma premierul Victor Ponta, adaugand ca, fara acest acord, Rompetrol risca sa intre in insolventa.

Ce spune Ponta despre ATENTATUL de la Iasi.

Premierul Victor Ponta a spus, luni, la inceputul sedintei BPN al PSD, la care a avut si presa acces, referindu-se la incidentul de la Iasi, ca important este ca nu s-a intamplat nimic cu adevarat grav, transmite Mediafax. La Iasi, dupa cum probabil ati aflat, de dimineata a aparut un incident. Din fericire, nu s-a intamplat nimic foarte rau. Asemenea incidente probabil ca sunt greu de evitat, dar important e ca nu s-a intamplat nimic cu adevarat grav, a spus Ponta. Citeste si UPDATE.

Victor Ponta, despre decizia presedintelui de a retrimite in Parlament legea privind intelegerea cu Rompetrol: A fost doar un joc politic. Parlamentul va revota si gata, ca mai mult de doua ori nu se poate

Premierul Victor Ponta considera ca retrimiterea in Parlament de catre presedinte a Legii prin care Rompetrol scapa de datoria de 600 milioane dolari a fost doar un joc politic. Victor Ponta mai spune ca statul roman nu mai are nicio datorie de luat. Rompetrol a transformat, a convertit datoria in creante. Procesul cu statul roman l-au castigat ei in prima instanta, deci povestea datoriei mai este pe la Cotroceni. Deocamdata s-a convertit creanta, a precizat Ponta. Acesta a mai spus ca daca nu ar fi fost adoptat memorandumul, Rompetrol ar fi putut intra in insolventa. Reamintim ca presedintele Traian Basescu nu a promulgat legea privind Memorandumul de intelegere dintre statul roman si The Rompetrol Group N. , retrimitand-o spre reexaminare Parlamentului, argumentand ca o decizie care era de competenta guvernului a fost luata de Parlament.

Ponta, despre vizita premierului francez: Relatiile bilaterale au atins un nivel mult, mult superior celui din ultimii ani

Premierul Victor Ponta a declarat joi, dupa intalnirea cu omologul sau francez, Jean-Marc Ayrault, ca vizita sa in Romania reprezinta o actiune concreta de relansare a parteneriatului strategic intre Romania si Franta.

Victor Ponta, despre bomba de la Iasi: Putea fi cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei

Tentativa de detonare a unei bombe intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi putea reprezenta cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei, daca acea bomba ar fi explodat, a afirmat premierul Victor Ponta, adaugand ca ii multumeste lui Dumnezeu pentru faptul ca tentativa a esuat.

Victor Ponta, despre examenul de bacalaureat: Orice fel de activitate ilegala trebuie pedepsita cu maxima asprime

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca orice fel de activitate ilegala la bacalaureat trebuie aspru pedepsita, insa a atras atentia asupra riscului de a generaliza din cauza unui numar redus de cazuri.

Victor Ponta, despre explozia de la Iasi: Asemenea incidente sunt greu de evitat. Important e ca nu s-a intamplat nimic grav

Primul ministru Victor Ponta a afirmat, luni, la inceputul sedintei BPN al PSD, referitor la incidentul de la Iasi, ca important este ca nu s-a intamplat nimic grav, potrivit Mediafax. La Iasi, dupa cum.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,298 seconds )