Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ce spune Traian Basescu despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce spune Traian Basescu despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi?

Senatorul Traian Basescu spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales corect atunci cand a pus in aplicare decizia Curtii Constitutionale in cazul Laurei Codruta Kovesi, precizand ca ramane de vazut daca va fi respectata si hotararea CCR prin care a. continuă pe Wall-Street Ro

UDMR nu va sustine demersurile de suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele executiv al UDMR, Porcsalmi Balint, a declarat, vineri,ca formatiunea sa nu va sustine demersurile de suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis. Pot sa va spun ce a.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa plateasca statului 1,2 milioane de lei, bani incasati pe chirii

In cadrul unei conferinte desfasurate la Bistrita, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa plateasca 1,2 milioane de lei, reprezentand chiriile pe care acesta le-ar fi incasat in perioada 2008-2015 pentru un imobil situat in Sibiu.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa plateasca statului 1,2 milioane de lei, bani incasati pe chirii

In cadrul unei conferinte desfasurate la Bistrita, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa plateasca 1,2 milioane de lei, reprezentand chiriile pe care acesta le-ar fi incasat in perioada 2001-2015 pentru un imobil situat in Sibiu.

UDMR nu vede vreun motiv serios de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis

UDMR nu vede vreun motiv serios de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, a declarat la RFI senatorul Cseke Attila, dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca din punctul sau de vedere suspendarea.

Basescu, despre revocarea lui Kovesi: Iohannis a ales corect

Senatorul Traian Basescu spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales corect atunci cand a pus in aplicare decizia Curtii Constitutionale in cazul Laurei Codruta Kovesi, precizand ca ramane de vazut daca va.

Cseke Attila: UDMR nu vede vreun motiv serios de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis

Senatorul Cseke Attila a declarat, la RFI , ca UDMR nu vede vreun motiv serios de suspendare a lui Klaus Iohannis, dupa ce Liviu Dragnea a anuntat ca din punctul sau de vedere suspendarea presedintelui trebuie sa fie o optiune serioasa.

Decizie de ULTIMA ORA a presedintelui: Klaus Iohannis a promulgat legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind organizarea si desfasurarea referendumului, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei,.

Ministrul Finantelor, despre banii lui Klaus Iohannis: Statul trebuie sa recupereze2.6 milioane de lei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit, vineri, despre procedurile pe care statul le va face pentru a recupera sumele incasatedrept chirie, in urma unui imobil pe care presedintele Klaus Iohannis la.

Prima reactie din PSD dupa decizia presedintelui: Nu Iohannis a revocat-o astazi pe Laura Codruta Kovesi, ci sistemul

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat luni ca decizia presedintelui Iohannis de a o revoca pe Codruta Kovesi trebuia luata acum o luna. Decizia asta trebuia luata acum 31 de zile.

Presa straina despre revocarea sefei DNA: Lovitura grea pentru statul de drept si independenta justitiei/ O eroare ct o tara

Revocarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA nu a ramas fara ecou in presa internationala. Principalele agentii de presa si publicatii de peste hotare au relatat astazi despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca de la sefia DNA. O eroare cat o tara, asa numeste site-ul german,Deutsche Welle, decizia presedintelui Romaniei. ceasta miscare, de mult timp prevazuta, ridica suspiciunii legate de independenta procurorului intr-o tara care se situeaza printre cele mai corupte din Europa. , scrieNY Times.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )