Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stadiul negocierilor dintre partidele proeuropene din Republica Moldova

Antena3 Antena3,
Stadiul negocierilor dintre partidele proeuropene din Republica Moldova

Negocierile dintre partidele proeuropene de la Chisinau pentru crearea unei majoritati parlamentare si formarea unui nou guvern, dupa demisia prezentata in iunie de cabinetul Gaburici, bat pasul pe loc. continuă pe Antena3

Impas in negocierile dintre partidele proeuropene din Republica Moldova pentru formarea unui nou guvern. Mihai Ghimpu: Ultima data ne-am intalnit vineri

Negocierile dintre partidele proeuropene de la Chisinau pentru crearea unei majoritati parlamentare si formarea unui nou guvern stagneaza, informeaza agentia Unimedia. Potrivit sursei citate, in ultimele zile nu.

Klaus Iohannis: Alegerile locale din Republica Moldova arata sprijinul pentru fortele pro-europene

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, marti, dupa discutiile pe care le-avut cu omologul sau moldovean Nicolae Timofti, ca saluta rezultatul alegerilor locale din Republica Moldova care reconfirma sprijinul pentru fortele pro-europene.

Vot pentru unire: Cetatenii din Republica Moldova, asteptati sa voteze unirea cu Romania la Marea Adunare Nationala la Chisinau

Cetatenii din Republica Moldova sunt asteptati, duminica, sa participe la votul pentru unirea cu Romania, in cadrul Marii Adunari Nationale, organizata la Chisinau, informeaza Romania Libera.

Republica Moldova si Ucraina agraveaza criza din Transnistria, afirma Tiraspolul

Autoritatile din Republica Moldova si Ucraina agraveaza criza din Transnistria, a declarat ministrul de externe de la Tiraspol, Nina Stanski, la o intalnire cu Radojko Bogojevici, emisarul special al presedintelui OSCE pentru reglementarea conflictului.

Tiraspol: Republica Moldova si Ucraina agraveaza criza din Transnistria

Autoritatile din Republica Moldova si Ucraina agraveaza criza din Transnistria, a declarat ministrul de externe de la Tiraspol, Nina Stanski, la o intalnire cu Radojko Bogojevici, emisarul special al presedintelui OSCE pentru reglementarea conflictului transnistrean, relateaza TASS in pagina online.

Tiraspol: Republica Moldova si Ucraina AGRAVEAZA criza din Transnistria

Autoritatile din Republica Moldova si Ucraina agraveaza criza din Transnistria, a declarat ministrul de externe de la Tiraspol, Nina Stanski, la o intalnire cu Radojko Bogojevici, emisarul special al.

Socialistii din R. Moldova, acuza: Manifestantii de duminica vor LICHIDAREA statului moldovean

Socialistii din Republica Moldova au cerut, marti, interzicerea organizatiilor care promoveaza ideea unirii cu Romania pe care ii acuza de faptul ca doresc lichidarea statului moldovean, dupa rmanifestatia pro-romaneasca de duminica din centrul Chisinaului la care au participat zeci de mii de persoane.

Traian Basescu, despre unirea Romaniei cu Republica Moldova: Refacerea integritatii teritoriale e demna de un partid care vrea sa faca ceva, un partid care vrea sa scrie istoria tarii (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost prezent la sedina PMP care a avut loc la Bascov unde a vorbit despre reuniunea Romaniei cu Republica Moldova Detalii AICI). Traian Basescu este de parere ca multi dintre.

LIVETEXT VIDEO Zi istorica pentru Republica Moldova. La Chisinau, moldovenii cer unirea cu Romania

Dupa trecerea la grafie latina Prima Mare Adunare Nationala - 27 august 1989), schimbarea denumirii statului in Republica Moldova A Doua Mare Nationala - 16 decembrie 1990) si proclamarea Independentei fata de URSS A Treia Mare Adunare Nationala - 27 august 1991), a venit momentul sa fie convocata A Patra Mare Adunare Nationala: 5 iulie 2015.

Dragnea: E normal sa fim ingrijorati de ceea ce se intampla in Grecia, dar cred ca cel putin la fel de mult ar trebui sa ne intereseze ce se intampla in Republica Moldova, sora noastra

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca Romania ar trebui sa fie cel putin la fel de interesanta ce se intampla in Republica Moldova pe cat e de interesata de soarta Greciei. Liderul PSD este de parere ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )