Libnet.ro
UNICEF

01:05

O stampila cu inscriptia Votat a disparut de la o sectie de votare din Lupeni

B1 B1,
O stampila cu inscriptia Votat a disparut de la o sectie de votare din Lupeni

O stampila cu inscriptia Votat a disparut de la sectia 125 amenajata la Scoala Generala nr. 5 din Lupeni, judetul Hunedoara. Politia a fost sesizata in acest caz, fara ca procesul electoral sa fie. continuă pe B1

Hunedoara: O stampila cu inscriptia Votat a disparut de la o sectie de votare din Lupeni

O stampila cu inscriptia Votat a disprut de la o sectie de votare din Lupeni, judetul Hunedoara, relateaza Mediafax.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. O stampila cu mentiunea Votat a disparut dintr-o sectie de votare din Cluj

Biroul Electoral Judetean Cluj a fost sesizat duminica, 2 noiembrie, de catre ACL Cluj, ca dintr-o sectie de votare a disparut o stampila de vot.

O stampila cu mentiunea Votat a disparut dintr-o sectie de votare din Cluj

ACL a sesizat, duminica, BEJ Cluj, ca intr-o sectie de votare din Cluj-napoca a disparut o stampila, relateaza Mediafax.

O sectie de votare din Bistrita-Nasaud a ramas fara energie electrica in urma unui accident rutier

O sectie de votare din Bistrita-Nasaud a ramas fara curent electric, cu aproximativ trei ore inainte de inceperea scrutinului, dupa ce o masina a intrat intr-un stalp de electricitate si l-a rupt,.

O stampila cu mentiunea Votat a disparut dintr-o sectie de votare din Cluj

ACL a sesizat, duminica, Biroul Electoral Judetean BEJ) Cluj, ca in sectia de votare nr. 2 din Cluj-Napoca a disparut o stampila cu mentiunea Votat, relateaza Mediafax. ACL Cluj arata, in sesizarea.

Presedintele unei sectii de votare din Gorj, cercetat penal dupa ce a pierdut stampila de control

Presedintele unei sectii de votare din judetul Gorj este cercetat penal pentru neglijenta in serviciu, dupa ce a pierdut stampila de control a sectiei pe care o conduce, transmite Mediafax.

INCIDENT LA VOT: Presedintele unei sectii de votare din Gorj, cercetat penal

Politistii au deschis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu pe numele presedintelui unei sectii de votare din judetul Gorj. Acesta a pierdut stampila de control a sectiei pe care o conduce.

Ministerul de Interne, masuri inainte de alegeri prezidentiale: Alegatorii pot vota la orice sectie de votare din tara

Ministrul Afacerilor Interne a anuntat ultimele pregatiri inainte de alegerile prezidentiale. Gabriel Oprea a aratat ca romanii pot vota din orice localitate, atata timp cat semneaza o declaratie pe propie.

Monica Macovei solicita prelungirea programului in sectiile de votare din strainatate unde sunt cozi. / Biroul Electoral pentru Sectiile din Strainatate: Prelungirea programului nu e de competenta noastra

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale, a solicitat, duminica, prelungirea programului in sectiile de votare din strainatate daca la ora 21:00, ora la care este prevazuta inchiderea acestora, inca mai sunt cetateni romani care stau la coada pentru a vota. Intre timp, Biroul Electoral pentru Sectiile din Strainatate a anuntat ca Prelungirea programului de votare nu este de competenta Biroului Electoral Nr. 48 pentru Sectiile de Votare din Strainatate.

Scandal major la vot: In majoritatea sectiilor de votare din Bucuresti, alegatorii din alte orase nu mai pot vota deoarece s-au terminat formularele tipizate. Laura Stefan: A impiedica un om sa voteze este o infractiune / Prefectul Capitalei: Nu am nimic

UPDATE In majoritatea sectiilor de votare din Bucuresti nu mai sunt copii ale declaratiilor pe proprie raspundere, pe care cetatenii care nu sunt din Capitala, dar care vor sa voteze aici, trebuie sa le completeze pentru a-si putea exercita dreptul la vot, a declarat pentru HotNews. ro juristul Laura Stefan, expert anticoruptie. Potrivit acesteia, presedintii din sectiile de votare nu le dau oamenilor voie sa scrie de mana aceste declaratii pe propria raspundere. A impiedica un om sa voteze este o infractiune, a avertizat Laura Stefan. Contactat de HotNews. ro, purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Central, Marian Muhulet, a afirmat ca prefectura a anuntat ca a luat masuri pentru a distribui aceste declaratii peste tot unde este nevoie. In ceea ce priveste scrierea de mana a acestor declaratii, reprezentantul BEC a sustinut ca legea nu prevede asa ceva, refuzand sa spuna daca in opinia BEC asa ceva este ilegal. Contactat de HotNews. ro, prefectul Paul Nicolae Petrovan a declarat: o sa dea Ministerul un comunicat, nu am nimic de comunicat, si a inchis telefonul reporterului HotNews. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )