Libnet.ro
UNICEF

07:30

Stanga radicala se claseaza pe primul loc in europarlamentarele din Grecia - exit-poll

B1 B1,
Stanga radicala se claseaza pe primul loc in europarlamentarele din Grecia - exit-poll

Partidul de extrema-stanga Syriza are un usor avans fata de formatiunea Noua Democratie ND, dreapta), a premierului Antonis Samaras, conform sondajelor de tip exit-poll efectuate in cadrul scrutinului. continuă pe B1

Stanga radicala se claseaza pe primul loc in europarlamentarele din Grecia - exit-poll

Partidul de extrema-stanga Syriza are un usor avans fata de formatiunea Noua Democratie ND, dreapta), a premierului Antonis Samaras, conform sondajelor de tip exit-poll efectuate in cadrul scrutinului europarlamentar din Grecia .

Grecia: Stanga radicala se claseaza pe primul loc la europarlamentare - exit-poll

Partidul de extrema-stanga Syriza are un usor avans fata de formatiunea Noua Democratie ND, dreapta), a premierului Antonis Samaras, conform sondajelor de tip exit-poll efectuate in cadrul scrutinului.

Exit-poll: Partidul Popular Danez, antiimigratie, pe primul loc dupa alegeri

Partidul Popular Danez, o formatiune antiimigratie, se claseaza pe primul loc in Danemarca, cu 23% din voturile exprimate, arata un exit-poll difuzat duminica seara de catre televiziunea publica DR, relateaza AFP, conform Mediafax.

Franta: Frontul National, partid ultranationalist si xenofob, pe primul loc la europarlamentare - exit-poll

Formatiunea ultranationalista si xenofoba Frontul National se claseaza pe primul loc in scrutinul europarlamentar din Franta, cu 25%, conform sondajelor de tip exit-poll difuzate de ziarul Le Monde, scrie.

Zgonea, despre exit-poll-uri: Alianta PSD-UNPR-PC pe primul loc, dovada increderii cetatenilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, considera ca situarea Aliantei PSD-UNPR-PC pe primul loc in alegerile europarlamentare, conform exit-poll-urilor, este o dovada a increderii.

Cetatenii din Grecia, Belgia, Cipru si Luxemburg, obligati prin lege sa mearga la vot

Cetatenii din Grecia, Belgia, Luxemburg si Cipru sunt obligati prin lege sa mearga la vot, potrivit Elections2014. in Belgia, legislatia prevede amenzi pentru incalcarea obligatiunilor electorale si pierderea.

Nico Rosberg a castigat MP al Principatului Monaco si a urcat pe primul loc in clasamentul general al pilotilor din Formula 1

Germanul Nico Rosberg Mercedes) este noul lider al clasamentului general din Campionatul Mondial de Formula 1, dupa ce a reusit sa castige Marele Premiu al Principatului Monaco, etapa a sasea a sezonului. Cu 122 de.

Juniorii romani, pe primul loc in calificari la Europenele de canotaj

Canotorii romani au avut rezultate de exceptie castigand azi 8 din cele 9 curse la care au luat startul in calificarile de la Campionatele Europene de canotaj de la Hazewingel, din Belgia.

Managerii din piata de capital spun ca 'Investitorul trebuie sa fie pe primul loc'. Noi va rugam sa ne anuntati cand visul devine realitate

Sefii Bursei de la Bucuresti, ai celor mai importante fonduri de investitii si de pensii din Romania, precum si alti oficiali din sistemul bancar, au organizat joi o conferinta in care dialogul s-a concentrat pe metodele prin care investitorul din.

ATAC ARMAT asupra unui sediu al Partidului Socialist din Grecia

Persoane ramase neidentificate au deschis focul, duminica dimineata, spre o filiala din Atena a Partidului Socialist grec PASOK), in timpul scrutinului europarlamentar, anunta surse din cadrul politiei, citate.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2247 seconds )