Libnet.ro
UNICEF

11:00

Starbucks, amendata cu 2,8 miliarde dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Starbucks, amendata cu 2,8 miliarde dolari

Starbucks Corp. din SUA trebuie sa plateasca 2,76 miliarde dolari catre Mondelez International Inc. pentru incheierea unei dispute legate de operatiunile de distributie a cafelei ambalate a lantului american de cafenele. continuă pe Ziarul Bursa

Rompetrol Rafinare a stagnat la 9 luni, la 3,4 miliarde dolari

Rompetrol Rafinare RRC) a inregistrat in primele noua luni o cifra de afaceri in stagnare, la 3,4 miliarde dolari, si pierderi de 86,1 milioane dolari, cu 25% mai mici fata de rezultatul negativ de 115 milioane dolari raportat in perioada similara a.

PepsiCo investeste 5,2 miliarde dolari in India, pana in 2020

Compania americana PepsiCo Inc. , al doilea mare producator mondial de bauturi racoritoare, va cheltui aproape 300 de miliarde rupii 5,2 miliarde dolari) in sase ani, ca sa-si extinda operatiunile in India, ca parte a efortului sau de consolidare a activitatilor pe pietele emergente.

Novartis isi vinde o divizie pe 1,68 miliarde dolari

Compania farmaceutica elvetiana Novartis AG a decis sa-si vanda divizia de diagnostic si transfuzii catre societatea spaniola de ingrijire a sanatatii Grifols SA, obtinand in schimb 1,68 miliarde dolari.

UBS a rascumparat un fond de active toxice cu 3,76 miliarde dolari

UBS AG, cea mai mare banca elvetiana, a rascumparat pe 3,762 miliarde dolari un fond de active toxice, Stabfund, infiintat impreuna cu Banca Nationala a Elvetiei SNB) in timpul crizei financiare.

Ecuador: Amenda Chevron pentru poluare, redusa la jumatate - 9,5 miliarde dolari. Sentinta e definitiva

Cea mai inalta instanta judiciara din Ecuador a redus la mai putin de 10 miliarde de dolari amenda pentru poluare dictata impotriva companiei petroliere americane Chevron, in litigiu cu autoritatile din Quito, intr-o decizie definitiva anuntata marti si citata de AFP.

Siria a inregistrat pierderi de aproape 18 miliarde dolari in sectorul petrolier, din cauza razboiului civil

Siria a inregistrat pierderi de peste 17 miliarde de dolari in sectorul petrolier, din cauza razboiului civil declansat in martie 2011, potrivit datelor Companiei siriene a petrolului, citate de publicatia.

Siria a inregistrat pierderi de 17 miliarde dolari in sectorul petrolier

Siria a inregistrat pierderi de peste 17 miliarde de dolari in sectorul petrolier, din cauza razboiului civil declansat in martie 2011, potrivit datelor Companiei siriene a petrolului, citate de publicatia Techrine.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )