Libnet.ro
UNICEF

08:30

Starea celor trei pacienti depistati cu coronavirus este sub control

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Starea celor trei pacienti depistati cu coronavirus este sub control

Cei trei pacienti depistati pozitiv cu coronavirus, in tara noastra, sunt bine, Ministerul Afecerilor Interne infirmand stirile aparute privind inrautatirea starii de sanatate a barbatului internat la Cluj. continuă pe Ziarul Bursa

Starea celor trei romani infectati cu coronavirus este buna. Dosar penal pentru sase cetateni chinezi care nu au respectat masura autoizolarii

Starea de sanatate a celor trei persoane identificate pe teritoriul Romaniei ca fiind purtatoare ale virusului COVID-19 coronavirus) este, in continuare, buna, anunta Grupul de Comunicare Strategica, intr-un comunicat de presa. De asemenea, Politia a intocmit dosar penal pe numele a sase chinezi care ar fi trebuit sa stea auto-izolati, dar care au parasit unitatea de cazare fara sa anunte autoritatile.

Coronavirusul in Romania: Trei cazuri confirmate, din care unul vindecat Femeia din Timisoara si barbatul din Maramures, in stare buna

In Romania au fost confirmate 3 cazuri de infectare cu virusul COVID-19 Coronavirus), starea celor trei pacienti fiind buna, potrivit informatiilor oficiale. in acest moment, la nivel national, sunt 52 persoane in carantina si 8. 796 persoane in izolare la domiciliu. ---------20:23 Primul roman infectat cu coronavirus s-a vindecat si va fi externat, anunta Ministerul Sanatatii. 56 inca o femeie venita din Italia este suspecta de coronavirus si urmeaza sa fie testata la Timisoara19:02 Probele recoltate de epidemiologii din Maramures de la sotia pacientului infectat cu noul coronavirus au fost compromise.

Ministrul Sanatatii: Primul pacient roman cu coronavirus este in stare buna. Familia sa, in carantina, sub paza

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, miercuri seara, ca pacientul diagnosticat cu noul coronavirus este un barbat dintr-o comuna din Gorj, care este, in prezent, in stare buna si nu are simptome de boala.

Adrian Streinu Cercel: Primul pacient roman cu coronavirus este bine, e doar purtator al virusului si nu are simptome

Primul pacient roman diagnosticat cu coronavirus este bine, este doar purtator al virusului si continua sa nu aiba simptome - febra, tuse - a anuntat joi, intr-o conferinta de presa la Ministerul Sanatatii, medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, unde este internat tanarul din Gorj.

Monica Pop, anunt de ultima ora despre romanul infectat cu coronavirus: Este purtator, nu bolnav!

Medicul Monica Pop a subliniat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca romanul depistat ca fiind infectat cu coronavirus este purtator, nu bolnav.

Ministrul sanatatii din Indonezia, tara cu 260 mil. locuitori si niciun caz de coronavirus: Este o binecuvantare de la Atotputernicul

Ministrul sanatatii din Indonezia a respins joi criticile privind sistemul de testare pentru coronavirus din tara si a spus ca absenta de cazuri confirmate in a patra natiune ca populatie din lume este o binecuvantare de la Atotputernicul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )