Libnet.ro
UNICEF

08:00

Stat Islamic si Al Qaida saluta atentatul terorist de la Paris

România Liberă România Liberă,
Stat Islamic si Al Qaida saluta atentatul terorist de la Paris

Un post de radio al retelei teroriste Stat Islamic in Irak si Siria i-a numit eroi pe autorii atacului terorist comis la redactia revistei Charlie Hebdo. Eroi islamisti au omorat jurnalisti ai revistei Charlie Hebdo, pentru a razbuna onoarea Profetului Mahomed, a comunicat postul de radio Al Bayan, apartinand grupului terorist Stat Islamic. De asemenea, Organizatia Al-Qaida in Magrebul Islamic AQIM) a salutat atacul terorist, potrivit Institutului SITE, care monitorizeaza site-urile fundamentaliste. continuă pe România Liberă

Ziarist clujean despre atentatul terorist de la Paris: jurnalistii francezi au intins coarda prea tare

Ziaristul clujean Octavian Hoandra crede ca atentatul terorist de la Paris a fost cauzat de faptul ca jurnalistii francezi au exagerat cu mistocareala, in conditiile in care Islamul e o religie tanara, foarte sensibila.

Caricaturistul roman Stefan Popa Popas: in atentatul terorist de la Paris mi-au murit patru prieteni

Atentatul terorist de la Paris, din redactia revistei Charlie Hebdo, l-a indoliat pe cel mai rapid caricaturist din lume,Stefan Popa Popas, din Timisoara. Mi-au omorat patru prieteni n. r. Wolinsky, Cabu,.

Un lider al retelei teroriste Stat Islamic saluta atacul comis la redactia Charlie Hebdo

Un lider al retelei teroriste sunnite Stat Islamic in Irak si Siria a salutat atacul terorist care a vizat redactia Charlie Hebdo, justificand crimele ca fiind o razbunare pentru insulte la adresa islamului si sugerand asumarea atentatului, potrivit Mediafax.

LIVETEXT Haos in Franta dupa atentatul terorist de la Charlie Hebdo: Explozii la 3 moschei si masina unor musulmani, o politista ucisa cu Kalasnikovul / Toate portile de intrare in Paris sunt blocate

La o zi dupa atentatul terorist de la redactia Charlie Hebdo, Franta e suprinsa de un val de violenta fara precedent. Astfel, au avut loc explozii langa trei moschei si s-a tras asupra unei masini a unei familii de musulmani, iar joi dimineata o politista a fost ucisa cu focuri de Kalasnikov de un sofer care a fugit de la fata locului. Intre timp, cei doi suspecti din atentatul de la Charlie Hebdo, fratii Cherif si Said Kouachi, sunt cautati de 88. 000 de politisti. ----------Ora 13. 53: Toti elevii din Villers Cotterets unde au fost vazuti cei doi teroristi joi) au fost inchisi in claseOra 13. 28: Toate portile de intrare in Paris sunt inchise si s-a mobilizat un dispozitiv urias de securitate. E de asteptat ca fugarii sa intre in Paris prin estOra 13. 22: Explozia de dimineata de langa moscheea din Villefranche-sur-Saone a fost provocata de o mana criminala, si nu de o scurgere de gaze, anunta Le Figaro, citandu-l pe prefectul regiunii. Ora 13. 13: Gara de Nord din Paris, evacuata complet din cauza unui pachet suspect Le Monde)Urmareste pe HotNews. ro LIVETEXT evenimentele zilei.

Autorii atentatului terorist din Franta, considerati eroi de catre reteaua terorista Stat Islamic

Atentat terorist in Franta. Un post de radio al retelei teroriste Stat Islamic in Irak si Siria i-a catalogat drept eroi pe autorii atacului terorist comis la redactia revistei Charlie Hebdo.

Incendiu la o sinagoga de langa Paris, la cateva ore dupa atentatul terorist

Un incendiu a izbucnit miercuri dupa-amiaza, la o sinagoga din apropierea Parisului, la cateva ore de la atentatul terorist de la publicatia satirica Charlie Hebdo. O masina a luat foc in curtea locasului.

in Romania nu se impune un grad de alerta, dupa atentatul terorist de la Paris

Oficialii romani au convenit ca in Romania nu se impune un grad de alerta, in urma atentatului terorist de la Paris. Premierul Victor Ponta a discutat cu presedintele Klaus Iohannis si cu directorul Serviciului.

Atentat terorist in Franta. Un ziarist clujean apreciaza ca jurnalistii francezi sunt vinovati, pentru ca au exagerat

Ziaristul clujean Octavian Hoandra crede ca atentatul terorist de la Paris a fost cauzat de faptul ca jurnalistii francezi au exagerat cu mistocareala, in conditiile in care Islamul e o religie tanara, foarte sensibila.

Haos in Franta dupa atentatul terorist de la Charlie Hebdo: Explozii la 3 moschei si masina unor musulmani, o politista ucisa cu Kalasnikovul. Camioneta-capcana explodata in cartierul Villejuif dinParis

La o zi dupa atentatul terorist de la redactia Charlie Hebdo, Franta e suprinsa de un val de violenta fara precedent. Astfel, au avut loc explozii langa trei moschei si s-a tras asupra unei masini a unei familii de musulmani, iar joi dimineata o politista a fost ucisa cu focuri de Kalasnikov de un sofer care a fugit de la fata locului. Intre timp, cei doi suspecti din atentatul de la Charlie Hebdo, fratii Cherif si Said Kouachi, sunt cautati de 88. 000 de politisti. ----------Ora 22:23 Un vehicul utilitar ar fi explodat pe o strada din Paris, cartierul Villejuif, scrie Le PointOra 22:00 Luminile Turnului Eiffel au fost stinse, in semn de omagiu fata de victimele atentatului.

Atentatul terorist impotriva ziarului Charlie Hebdo: Au fost doi atacatori, au strigat Allah akbar - procurorul general al Frantei

Atentatul terorist impotriva saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo a fost comis de doi atacatori, a anuntat miercuri seara, intr-o conferinta de presa, procurorul general al Frantei, Francois Molins. Acesta a relatat cum s-a desfasurat atacul si a confirmat faptul ca atentatorii au strigat Allah akbar si ca au afirmat ca vor sa-l razbune pe profetul Mahomed. Procurorul general a anuntat de asemenea un nou bilant privind victimele: 12 morti, intre care 8 jurnalisti, si 11 raniti, patru dintre acestia grav.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2133 seconds )