Libnet.ro
UNICEF

09:30

Statele Unite ale Americii au lansat primul atac aerian impotriva Statului Islamic

Adevărul Adevărul,
Statele Unite ale Americii au lansat primul atac aerian impotriva Statului Islamic

Statele Unite ale Americii au inceput lupta impotriva terorismului si au lansat primul atac aerian impotriva Statului Islamic. continuă pe Adevărul

SUA lanseaza primul atac aerian impotriva Statului Islamic, folosind o baza din Turcia

Statele Unite ale Americii au trimis avioane de vanatoare de pe o baza din Turcia pentru a bombarda pozitii detinute de Statul Islamic in Siria. Miercuri, Statele Unite au inceput misiuni cu pilot contra SI de la.

China exporta poluare in Statele Unite ale Americii

Autoritatile din SUA vor sa imbunatateasca calitatea aerului de pe coasta de vest a Americii, dar masurile luate nu au avut efectul scontat din cauza aerului poluat adus de vant dinspre China. Coordonatorul.

OPEC nu taie productia de petrol si insista sa scoata Rusia si Statele Unite din piata cu preturi mult sub 50$ pe baril

Strategia OPEC de a pompa petrol din abundenta pe piata internationala, in pofida scaderii preturilor mult sub 50$ pe baril, pare in cele din urma sa dea roade: industria petroliera din tarile non-OPEC, precum Statele Unite, incepe sa isi arate.

Statele Unite neaga ca au ajuns la un acord cu Turcia asupra unei zone de securitate in Siria

Departamentul de Stat a negat ca Statele Unite si Turcia au ajuns la un acord de creare a unei zone de securitate in interiorul nordului Siriei dupa un anunt facut putin mai devreme de un oficial turc asupra termenilor instituirii acestei zone in cadrul campaniei impotriva militantilor Statului Islamic, informeaza Reuters.

Victor Ponta, despre concediul din Statele Unite: O agentie privata din America m-a supravegheat, platita de un site din Romania. Unde am mers eu in vacanta e un pic mai ieftin decat la Mamaia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in concediul din Statele Unite, a avut pe urme o firma privata care sa-i faca poze lui si familiei sale. Seful Guvernului a precizat ca un site de stiri din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )