Libnet.ro
UNICEF

07:30

SUA lanseaza primul atac aerian impotriva Statului Islamic, folosind o baza din Turcia

B1 B1,
SUA lanseaza primul atac aerian impotriva Statului Islamic, folosind o baza din Turcia

Statele Unite ale Americii au trimis avioane de vanatoare de pe o baza din Turcia pentru a bombarda pozitii detinute de Statul Islamic in Siria. Miercuri, Statele Unite au inceput misiuni cu pilot contra SI de la. continuă pe B1

Statele Unite ale Americii au lansat primul atac aerian impotriva Statului Islamic

Statele Unite ale Americii au inceput lupta impotriva terorismului si au lansat primul atac aerian impotriva Statului Islamic.

intelegere Turcia-SUA privind lupta impotriva Statului Islamic

Turcia si Statele Unite au convenit asupra termenilor unei zone de securitate in nordul Siriei, a anuntat canalul CNN Turk citand declaratia facuta marti de un diplomat turc de rang inalt, un pas inainte intr-o campanie comuna in miscare impotriva Statului Islamic SI).

Cel putin 42 de morti in doua atentate produse in estul Irakului. Coalitia internationala a efectuat luni zeci de raiduri impotriva Statului Islamic

Cel putin 42 de persoane au murit in doua atentate produse luni dupa-amiaza in estul Irakului, potrivit unor surse din cadrul serviciilor irakiene de securitate, citate de agentia Reuters.

Un barbat din New Jersey a fost arestat pentru sustinerea Statului Islamic

Un barbat din statul New Jersey nord-estul SUA) a fost arestat si inculpat pentru sustinerea gruparii teroriste Statul Islamic prin furnizarea de servicii si recrutarea altor membri, a anuntat luni Departamentul.

Romania, pe harta viitoarelor cuceriri ale teroristilor Statului Islamic: Califatul jihadist ar urma sa acopere zone vaste ale mapamondului

Planurile teroristilor din Statul Islamic sunt dezvaluite in cartea Imperiul fricii: in interiorul Statul Islamic, scrisa de jurnalistul BBC Andrew Hosken. Potrivit ziaristului, califatul jihadist ar urma sa a.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )