Libnet.ro
UNICEF

15:00

Statele Unite au expulzat trei diplomati din Venezuela, pe fondul tensiunilor diplomatice

Antena3 Antena3,
Statele Unite au expulzat trei diplomati din Venezuela, pe fondul tensiunilor diplomatice

Statele Unite au decis expulzarea a trei diplomati din cadrul ambasadei Venezuelei la Washington, ca reactie la expulzarea a trei diplomati americani de catre Guvernul de la Caracas, informeaza AFP, citata de. continuă pe Antena3

SUA au expulzat trei diplomati din Venezuela, pe fondul tensiunilor diplomatice

Statele Unite au decis expulzarea a trei diplomati din cadrul ambasadei Venezuelei la Washington, ca reactie la expulzarea a trei diplomati americani de catre Guvernul de la Caracas. Cei trei diplomati venezuelani.

Bilantul violentelor din Venezuela: Opt morti si 137 de raniti.

Manifestatiile din Venezuela, care dureaza de peste 15 zile, s-au soldat cu opt morti si 137 de raniti, in timp ce aproximativ o suta de persoane au fost arestate, au anuntat vineri autoritatile venezuelene. In total, sunt opt morti si 137 de raniti, a declarat pentru postul national de radio procurorul general Luisa Ortega. Patru persoane au fost ucise la Caracas, dintre care trei cu gloante in timpul marii manifestatii a studentilor si opozantilor din 12 februarie, care a degenerat in .

Regele drogurilor din Mexic, Joaquin Guzman, nu accepta extradarea in Statele Unite ale Americii

Mexicanul Joaquin El Chapo Guzman, infractor considerat cel mai influent traficant de narcotice din lume, incearca sa scape de o posibila extradare in Statele Unite, informeaza AFP.

Violentele din Venezuela s-au soldat cu 8 morti si 137 de raniti

Manifestatiile din Venezuela, care dureaza de peste 15 zile, s-au soldat cu opt morti si 137 de raniti, in timp ce aproximativ o suta de persoane au fost arestate, au anuntat vineri autoritatile venezuelene,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )