Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite extind finantarea destinata marinei ucrainene dupa atacul Rusiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Statele Unite extind finantarea destinata marinei ucrainene dupa atacul Rusiei

Statele Unite vor oferi Ucrainei o finantare militara suplimentara de 10 milioane dolari pentru a-si consolida marina dupa ce Rusia a capturat trei nave ucrainene pe mare luna trecuta, intr-o escaladare periculoasa, a anuntat vineri. continuă pe Wall-Street Ro

Statele Unite si Coreea de Sud vor trimite medicamente n Coreea de Nord

Autoritatile din Statele Unite si din Coreea de Sud au fost de acord sa trimita medicamente antivirale in Coreea de Nord, dupa ce Administratia de la Washington a decis sa trimita ajutor umanitar rapid in pofida lipsei de progres in negocierile de denuclearizare, relateaza Reuters, citat de Mediafax.

Statele Unite a IMPUS Rusiei o noua runda de SANCTIUNI. Ce persoane si entitati sunt vizate

Statele Unite a extins, miercuri, lista entitatilor sipersoanelor cu cetatenie rusa sanctionateca urmare a rolului pe care l-au jucat in presupusul efort al Moscovei de a influenta rezultatelor alege.

PENTRU MICSORAREA NIVELULUI IMIGRATIEI: Statele Unite vor investi miliarde de dolari

Statele Unite vor aloca miliarde de dolari pentru dezvoltarea tarilor din America Centrala si a Mexicului ca parte a unui plan de a ajuta situatia economica din regiune si de a micsora nivelul imigratiei, au anuntat guvernele din SUA si Mexic, scrie Reuters.

Blocare partiala a administratiilor federale in SUA, in lipsa unui compromis cu privire la buget si la finantarea construirii unui zid la frontiera cu Mexic

Statele Unite ale Americii se afla, de sambata dimineata, intr-o perioada de shutdown, blocare partiala a administratiilor federale, dupa esecul tentativelor de compromis intre Congres si Casa Alba cu privire la buget si la finantarea construirii unui zid la frontiera cu Mexic, relateaza AFP.

Un student din SUA isi banuia colegul de camera ca ii lasa mesaje rasiste. O ancheta a politiei a descoperit care era, de fapt, planul macabru al tanarului

Un fost student al Universitatii Leigh din Statele Unite este acuzat de tentativa de omucidere si de intimidari rasiste, dupa ce si-a otravit colegul de camera si i-a lasat mesaje ofensatoare pe patul din camera.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )