Libnet.ro
UNICEF

22:45

Statele Unite iau in calcul retragerea trupelor din Africa de Vest, pentru a se concentra pe principalele prioritati: China si Rusia (NYT)

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite iau in calcul retragerea trupelor din Africa de Vest, pentru a se concentra pe principalele prioritati: China si Rusia (NYT)

Statele Unite au in vedere reducerea considerabila a prezentei militare in Africa de Vest si chiar retragerea completa a trupelor angajate in lupta antiterorista, pentru a se putea concentra pe cele doua prioritati, China si Rusia, scrie, citand responsabili americani, cotidianul New York Times, preluat de AFP. continuă pe Hotnews

La Tribune: Statele Unite au de acum o forta a spatiului

Spatiul este noul front de razboi in lume, a declarat presedintele american. O data cu ratificarea de catre Donald Trump a legii de finantare militara pe 2020, Statele Unite au de acum o forta a Spatiului care va trebui sa asigure dominatia Statelor Unite pe acest nou teren de razboi, potrivit La Tribune, citat de Rador.

Statele Unite, ingrijorate de prezenta mercenarilor rusi in Libia

Statele Unite sunt foarte ingrijorate de o intensificare a confruntarilor armate in Libia, pe care o imputa prezentei unui numar tot mai mare de mercenari rusi in serviciul fortelor maresalului Khalifa Haftar, potrivit unui oficial de la Departamentul de Stat, relateaza Reuters.

Presedintele chinez Xi Jinping acuza Statele Unite de ingerinte

Presedintele chinez Xi Jinping a acuzat vineri Statele Unite, in cadrul unei discutii telefonice cu omologul sau american Donald Trump, de ingerinte in politica sa interna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )