Libnet.ro
UNICEF

13:00

Statele Unite sunt pregatite sa ofere ajutor financiar Ucrainei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite sunt pregatite sa ofere ajutor financiar Ucrainei

Statele Unite sunt pregatite sa ofere Ucrainei tot sprijinul necesar pentru ca aceasta tara sa isi revina din punct de vedere financiar, a dat asigurari, duminica, secretarul Trezoreriei, Jacob Lew,precizeaza surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Anuntul facut de SUA in aceasta dimineata. Vom acorda AJUTOR UCRAINEI

Statele Unite sunt pregatite sa ofere Ucrainei tot sprijinul necesar pentru ca aceasta tara sa isi revina din punct de vedere financiar, a dat asigurari, duminica, secretarul Trezoreriei, Jacob Lew, citat.

Rusia decide astazi daca va acorda ajutor financiar Crimeei

Ministrul rus de Finante, Anton Siluanov, a declarat astazi ca autoritatile de la Moscova vor decide pana diseara daca vor acorda ajutor financiar regiunii Crimeea, o republica autonoma din sudul Ucrainei, transmite Reuters.

PRESA: Statele Unite iNCA nu iau in calcul o interventie militara in Ucraina

Statele Unite vor intensifica activitatile pentru colectarea de informatii, iar comandantii militari evalueaza situatia din Ucraina pentru a stabili modalitati de reactie, insa deocamdata nu este analizata.

Armata rusa, in Crimeea. Americanii sunt pregatiti sa ofere bani Ucrainei

Statele Unite sunt pregatite sa ofere Ucrainei tot sprijinul necesar pentru ca aceasta tara sa isi revina din punct de vedere financiar, a dat asigurari secretarul Trezoreriei, Jacob Lew, citat de AFP.

Statele Unite considera ca Viktor Ianukovici a pierdut orice legitimitate

Presedintele demis Viktor Ianukovici nu mai are nicio legitimitate sa conduca Ucraina, considera Departamentul de Stat al Statelor Unite, citat de AFP. Consideram ca Viktor Ianukovici a pierdut legitimitatea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2154 seconds )