Libnet.ro
UNICEF

23:00

Statele Unite suspenda, 24 de ore, toate zborurile avioanelor de pasageri spre Israel

Antena3 Antena3,
Statele Unite suspenda, 24 de ore, toate zborurile avioanelor de pasageri spre Israel

Autoritatea aeronautica federala din Statele Unite FAA) a interzis toate zborurile avioanelor de pasageri americane in zona Israelului, timp de 24 de ore, din cauza conflictului intre armata israeliana si. continuă pe Antena3

SUA suspenda, pentru 24 de ore, toate zborurile avioanelor de pasageri spre Israel

Autoritatea aeronautica federala din Statele Unite FAA) a interzis toate zborurile avioanelor de pasageri americane in zona Israelului, timp de 24 de ore, din cauza conflictului intre armata israeliana si .

Americanii sunt in pericol. Statele Unite se confrunta cu o gama variata de amenintari, care includ riscurile teroriste si atacurile cibernetice

Statele Unite se confrunta cu o gama variata de amenintari, care includ riscurile teroriste si atacurile cibernetice, avertizeaza Comisia care a anchetat atentatele din 11 septembrie 2001, informeaza Wall Street.

Rusia se apara: Statele Unite sunt responsabile pentru declansarea conflictului din Ucraina

Presedintele Barack Obama a declarat vineri ca avionul Malaysian Airlines a fost doborat de o racheta, trasand o linie clara intre responsabilitatea Rusiei, care inarmeaza rebelii, si moartea celor 298 de oameni de la bordul avionului. Astazi, Rusia i-a raspuns, transmitand prin Serghei Riabkov, adjunctul ministrului de Externe de la Moscova, ca Statele Unite poarta responsabilitatea pentru declansarea conflictului din Ucraina.

Serghei Riabkov: Statele Unite sunt responsabile pentru declansarea conflictului din Ucraina

Rusia considera ca Statele Unite poarta responsabilitatea pentru declansarea conflictului din Ucraina, afirma Serghei Riabkov, adjunct al ministrului rus de Externe, negand orice implicare a Moscovei in doborarea avionului malaysian.

Daune record: Companie de tigari din SUA, somata de instanta sa plateasca 24 de mld. de dolari unei vaduve al carei sot a murit de cancer pulmonar

Un tribunal american din Florida a decis de curand ca una dintre cele mai mare companii de tigari din Statele Unite ale Americii, RJ Reynolds, sa plateasca daune record, in valoare de 24 de miliarde de dolari, pentru o femeie al carei sot fumator a murit de cancer pulmonar, informeaza BBC.

Daune-record: Companie de tigari din SUA, somata de instanta sa-i plateasca 24 de miliarde de dolari unei vaduve al carei sot a murit de cancer pulmonar

Un tribunal american din Florida a decis de curand ca una dintre cele mai mare companii de tigari din Statele Unite ale Americii, RJ Reynolds, sa plateasca daune-record in valoare de 24 de miliarde de dolari pentru o femeie al carei sot fumator a murit de cancer pulmonar, informeaza BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )