Libnet.ro
UNICEF

16:00

Statele Unite trimit avioane F-35 in Europa, pe fondul tensiunilor cu Rusia

B1 B1,
Statele Unite trimit avioane F-35 in Europa, pe fondul tensiunilor cu Rusia

Statele Unite au anuntat vineri seara trimiterea unor avioane militare de tip F-35 in tari europene, membre ale NATO, pentru misiuni de antrenament de rutina, care intervin insa in contextul. continuă pe B1

Departamentul american al Apararii: Avioane F-35 vor fi trimise in tari NATO din Europa, pe fondul tensiunilor cu Rusia

Avioane militare de tip F-35 vor fi trimise in tari europene care fac parte din Alianta Nord-Altantica NATO), unde vor desfasura misiuni de antrenament de rutina, au anuntat Statele Unite, vineri seara. Decizia vine pe fondul tensiunilor cu Rusia, generate de atacul american impotriva regimului presedintelui sirian Bashar al-Assad.

Statele Unite cer Ungariei sa suspende legea care ameninta functionarea Universitatii Central Europene

Statele Unite au solicitat Ungariei sa suspende implementarea unei legi care ameninta functionarea Universitatii Central Europene, finantata de George Soros. Aceasta universitate este una dintre cele mai bine cotate institutii de invatamant internationale din Ungaria, dar ar putea sa-si inchida portile dupa ce presedintele maghiar a promulgat o lege ce fixeaza noi conditii pentru universitatile cu finantare externa, transmite Reuters.

Bilantul bombei MOAB, lansata de Statele Unite in Afganistan, a crescut la 90 de morti

Bilantul bombei MOAB, lansata de Statele Unite in Afganistan, a crescut la 90 de morti, a anuntat un guvernator regional citat de BBC News. Bilantul anterior era de 36 de morti.

Dupa ce Statele Unite a lansat mama tuturor bombelor, in Afganistan, Rusia sustine ca detine tatal tutoror bombelor. Presa rusa sustine ca proiectilul este de patru ori mai puternic decat cel american

La o zi dupa ce Statele Unite a lansat o bomba non-nucleara in Afganistan, supranumita mama tuturor bombelor, in presa rusa au aparut informatii potrivit carora Rusia ar avea, in arsenalul ei, un proiectil de patru ori mai puternic decat cel american, supranumit tatal tuturor bombelor.

Volkswagen a recumparat sau a reparat peste jumatate dintre masinile cu probleme la sistemul de control al emisiilor, depistate in Statele Unite

Peste jumatate dintre cele 475. 000 de masini Volkswagen cu motoare diesel de 2,0 cmc, depistate in Statele Unite cu probleme la sistemul de control al emisiilor, au fost cumparate sau reparate, a anuntat, vineri, grupul auto.

Coreea de Nord, pe punctul de a declansa un razboi. Phenianul ameninta Statele Unite ca le vor devasta fara mila, in cazul unui atac. China face apel la dialog

Armata nord-coreeana a amenintat, vineri, ca va devasta fara mila Statele Unite, in cazul in care Administratia Donald Trump va lansa un atac impotriva tarii.

Atac armat intr-un tren din Statele Unite: O persoana a murit si alte trei au fost ranite

Un atac armat intr-un tren din Statele Unite a avut loc vineri dimineata. O persoana a decedat si alte trei au fost grav ranite. Politia a retinut deja un posibil suspect. Incidentul a avut loc.

FOTO: Statele Unite au lansat cea mai puternica bomba non-nucleara. Atacul vizeaza pozitii ale gruparii Stat Islamic din Afganistan

Armata Statelor Unite a lansat, joi, o bomba de mare putere in estul Afganistanului. Atacul vizeaza pozitii ale retelei teroriste Stat Islamic, a anuntat Departamentul american al Apararii.

Statele Unite au lansat o bomba non-nucleara de mare putere in Afganistan. Atacul vizeaza pozitii ale gruparii Stat Islamic

Armata Statelor Unite a lansat, joi, o bomba de mare putere in estul Afganistanului. Atacul vizeaza pozitii ale retelei teroriste Stat Islamic, a anuntat Departamentul american al Apararii.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )