Libnet.ro
UNICEF

12:16

Statele Unite vor boicota discursul lui Mahmoud Ahmadinejad la ONU

Hotnews Hotnews,
Statele Unite vor boicota discursul lui Mahmoud Ahmadinejad la ONU

Statele Unite ale Americii au decis sa boicoteze discursul pe care presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad il va tine inaintea Adunarii Generale ONU de la New York, au anuntat reprezentantii misiunii SUA la Natiunile Unite, conform AFP. continuă pe Hotnews

Discursul lui Mahmoud Ahmadinejad la New York, boicotat de SUA

Statele Unite ale Americii au decis sa boicoteze discursul pe care urmeaza sa il rosteasca, miercuri, in fata Adunarii Generale a ONU presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad, a anuntat misiunea americana la.

Mahmoud Ahmadinejad condamna sanctiunile ONU.

Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a condamnat luni puterile occidentale prezente in Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite, care incalca drepturile si libertatile altor natiuni, impunand sanctiuni Iranului din cauza programului sau nuclear, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Ahmadinejad, care se afla la New York pentru Adunarea Generala a ONU din aceasta saptamana, a criticat cu virulenta sanctiunile impuse Iranului cu ocazia unei dezbateri la Natiunile Unite. El a vizat, in .

Mahmoud Ahmadinejad considera ca homosexualitatea este o tema a capitalistilor.

Apararea homosexualitatii este apanajul capitalistilor, carora nu le pasa de adevaratele valori umane, a declarat luni presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad intr-un interviu acordat CNN, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Potrivit lui Ahmadinejad, homosexualitatea este un comportament foarte urat care, potrivit lui, ar trebui condamnat de toti profetii, toate religiile si toate credintele. In timpul vizitei sale la New York pentru a participa la Adunarea Generala a ONU, presedinele .

Mahmoud Ahmadinejad NU recunoaste Holocaustul

Presedintele iranian, Mahmoud Ahmadinejad, continua sa infurie lumea prin refuzul sau de a nega ororile Holcaustului. intr-un interviu acordat CNN, liderul de la Teheran a spus ca nu judeca Germania nazista.

Mahmoud Ahmadinejad: Raspunsul Iranului in fata unui atac al Israelului este destul de clar si nici macar nu trebuie sa explic acest lucru

Iranul 'nu acorda atentie' amenintarilor israeliene la adresa instalatiilor sale nucleare, a declarat presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad, intr-un discurs sustinut in fata Adunarii Generale a ONU, relateaza AFP.

Marea Britanie: Extradarea islamistului Abu Hamza in Statele Unite este iminenta

Extradarea islamistului Abu Hamza in Statele Unite este iminenta, au anuntat autoritatile din Marea Britanie, dupa ce Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO) a respins ultima cale de recurs a acestuia, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )