Libnet.ro
UNICEF

14:00

Statele Unite NU vor recunoaste scrutinul parlamentar din Crimeea: Sunt masuri care incalca suvernitatea si integritatea teritoriala ale Ucrainei

Antena3 Antena3,
Statele Unite NU vor recunoaste scrutinul parlamentar din Crimeea: Sunt masuri care incalca suvernitatea si integritatea teritoriala ale Ucrainei

Statele Unite nu intentioneaza sa recunoasca alegerile parlamentare care vor avea loc in Crimeea duminica, primul scrutin organizat in regiunea ucraineana anexata de Rusia in martie, relateaza AFP, citat de. continuă pe Antena3

Statele Unite nu vor recunoaste scrutinul parlamentar din Crimeea

Statele Unite nu intentioneaza sa recunoasca alegerile parlamentare care vor avea loc in Crimeea duminica, primul scrutin organizat in regiunea ucraineana anexata de Rusia in martie. Statele Unite continua s.

Statele Unite nu vor recunoaste alegerile din Crimeea

Statele Unite nu intentioneaza nu vor recunoaste alegerile parlamentare care vor avea loc duminica in Crimeea, primul scrutin organizat in regiunea ucraineana dupa ce a fost anexata de Federatia Rusa in luna martie, a declarat Marie Harf, purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat american, .

SUA nu recunosc primele alegeri din Crimeea de dupa anexarea la Rusia

Statele Unite ale Americii au anuntat astazi ca nu recunosc alegerile legislative organizate ieri in Crimeea, primul scrutin ce a avut loc dupa anexarea peninsulei de catre Rusia, in martie, scrie AFP.

Statele Unite au castigat titlul mondial la baschet, dupa o victorie clara in finala cu Serbia

Statele Unite si-au pastrat titlul mondial la baschet, dupa ce au castigat categoric finala cu Serbia, scor 129-92, la Madrid. Este al cincilea succes al americanilor la Mondialul de baschet, performanta prin care.

Casa Alba: Statele Unite sunt in razboi contra Statului Islamic

Cuvantul razboi a fost evitat de administratia americana in comunicarile referitoare la lupta impotriva jihadistilor din gruparea Statul Islamic. Cu toate acestea, Casa Alba a afirmat vineri ca Statele Unite sunt in mod oficial in razboi contra celor considerati in prezent teroristi, potrivit AFP.

Politicile lui Vladimir Putin, ironizate in melodii sovietice, de un ucrainean stabilit in Statele Unite (VIDEO)

Un sofer de camion de origine ucraieana stabilit in Statele Unite a modificat cantece sovietice, transformandu-le in melodii impotriva lui Vladimir Putin, relateaza Moscow Times. in contextul crizei din Ucraina,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )