Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statul a imprumutat 800 de milioane de lei, costurile au atins noi minime istorice

Adevărul Adevărul,
Statul a imprumutat 800 de milioane de lei, costurile au atins noi minime istorice

Ministerul Finantelor Publice a imprumutat astazi 800 de milioane de lei, exact suma vizata prin vanzare de certificate de trezorerie cu maturitate la 12 luni, iar costul de finantare a coborat la un nou minim istoric, de 3,98%. Subscrierile au fost insa de 3,03 miliarde de lei. continuă pe Adevărul

Fiscul vrea sa cumpere servicii postale pentru o perioada de 4 ani, pentru care estimeaza ca va aloca pana la 14,2 milioane lei (fara TVA)

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a lansat o licitatie deschisa pentru cumpararea de servicii postale pentru o perioada de 4 ani, contract a carui valoare estimata este cuprinsa intre 10,5 milioane lei si 14,2 milioane lei fara TVA), conform unui anunt publicat vineri in Sistemul electronic de achizitii publice SEAP). Printre conditiile generale de participare la licitatie este si obligatia ca prestatorul sa aiba capacitate de acoperire nationala pentru prestarea serviciilor postale.

FMI cere Guvernului sa acopere efectul reducerii TVA la paine; trebuie redistribuite 250 milioane lei

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca pentru proiectul de reducere a TVA la paine va trebui sa se aloce 250 de milioane de lei, Fondul Monetar International transmitand Guvernului sa aloce acesti bani din alta parte si sa nu mearga doar pe ideea ca ii va recupera din evaziunea fiscala, transmite Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )