Libnet.ro
UNICEF

18:00

Statul a incasat peste 18,8 milioane euro din certificatele de emisii de gaze cu efect de sera

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statul a incasat peste 18,8 milioane euro din certificatele de emisii de gaze cu efect de sera

Statul a incasat peste 18,8 milioane de euro, in luna aprilie, in urma comercializarii pe platforma de licitatie comuna a Uniunii Europene UE) a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera aferente instalatiilor stationare, potrivit unui document al Ministerului Finantelor Publice MFP). continuă pe Ziarul Bursa

LOTO. LOTO 6/49. Report de peste 2,25 milioane euro la categoria I a jocului Loto 6/49

Joi, 5 mai 2016, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Tragerile Speciale Loto ale Sarbatorilor de Pasti, desfasurate.

Romania pierde peste 420 milioane euro - corectii financiare din cauza neregulilor din POSDRU

Romania a fost nevoita sa plateasca la Comisia Europeana peste 420 milioane euro reprezentand corectii financiare aplicate in urma unor nereguli in absorbtia fondurilor europene prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, a declarat, joi, noul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, potrivit unui comunicat de presa emis de minister.

Dan Condrea si tatal sau au incasat impreuna 1,3 milioane de euro intr-un an si noua luni, perioada in care Romania era in criza. 75% din incasarile firmei Hexi Pharma sunt bani publici

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a scos zeci de mii de euro lunar din off-shore-ul cipriot in care isi exporta profiturile din afacerea cu dezinfectanti, releva o ancheta RISE Project. Banii erau.

Al doilea diamant ca marime din lume va fi scos la licitatie in Londra, pretul sau fiind estimat la peste 61 de milioane de euro

Al doilea diamant ca marime din lume va fi scos la licitatie in Londra si se estimeaza ca pretul acestuia va ajunge la peste 61 de milioane de euro. Piatra pretioasa, denumita Lesedi la.

Romania a platit corectii financiare aplicate in cadrul POSDRU de 420 milioane euro

Tara noastra a fost nevoita sa plateasca peste 420 milioane euro reprezentand corectii financiare aplicate din cauza neregulilor in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU), potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Fondurilor Europene MFE).

Crosspoint Real Estate a intermediat tranzactii rezidentiale off-plan de 3,5 milioane euro

Compania de consultanta imobiliara Crosspoint Real Estate a intermediat in primul trimestru al anului tranzactii in valoare cumulata de peste 3,5 milioane de euro, in cadrul unor proiecte imobiliare rezidentiale aflate in etape de constructie, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Romania, buna de plata: Statul a platit peste 420 de milioane de euro catre UE drept corectii financiare

Aproape jumatate de miliard de euro! Atat a fost nevoita tara noastra sa plateasca drept corectii financiare pentru nereguli gasite de Curtea Europeana la atribuirea contractelor prin Programul.

A stat 14 luni dupa gratii pentru o crima pe care nu a facut-0. Drama oradeanului Nicolae Oros, care cere acum 5 milioane de euro despagubiri de la stat

Oradeanul Nicolae Oros, acuzat degeaba ca l-ar fi omorat pe taximetristul Bajkan Peter, impuscat in februarie 2009, cere acum statului roman despagubiri de cinci milioane de euro. Magistratii Tribunalului Bihor au respins actiunea cu pretentii intentata Statului, astfel ca procesul se muta la Curtea de Apel.

Profitul net al Intesa Sanpaolo in Romania a crescut de trei ori in primul trimestru, la 3 milioane euro

Profitul net al grupului italian Intesa Sanpaolo in Romania a crescut de trei ori in primul trimestru fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 3 milioane de euro, in conditiile in care portofoliul creditelor neperformante s-a redus la jumatate, la.

Daimler investeste 500 milioane euro in Polonia

Constructorul auto german Daimler AG va investi aproximativ 500 de milioane de euro 574,5 milioane de dolari) intr-o noua fabrica de motoare din Polonia, urmarind astfel sa-si extinda capacitatea de productie in afara tarii de origine.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )