Libnet.ro
UNICEF

18:00

Statul Islamic a atacat Parlamentul iranian

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statul Islamic a atacat Parlamentul iranian

ACTUALIZARE 12:32 Jihadistii Statului Islamic au revendicat atentatele coordonate din Teheran Jihadistii Statului Islamic au revendicat atentatele coordonate, care au zguduit atat cladirea legislativului iranian, cat si mausoleul Ayatollahului Khomeini din Teheran, informeaza Reuters. *ACTUALIZARE 12:18 Guvernatorul Teheranului anunta ca un atacator s-a detonat, iar ceilalti au fost arestati in legislativ si la mausoleul Khomeini *ACTUALIZARE 11:19 Un numar de sapte persoane si-au pierdut viata, iar alte patru sunt tinute ostatice in cladirea legislativului de la Teheran -------- Autoritatile iraniene au anuntat miercuri dimineata ca un suspect inarmat a inceput sa traga focuri de arma in cladirea legislativului iranian, iar un paznic a fost impuscat mortal in urma incidentului de la Teheran. De asemenea, exista informatii cu privire la focuri de arma si panica la mausolelul ayatollahului Khomeini, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATETrei barbati inarmati au atacat parlamentul iranian. Agentia Tasnim afirma ca 7 oameni au murit si 4 sunt ostatici / Atac si la mausoleul lui Khomeini, soldat cu un mort si mai multi raniti / ISIS revendica atentatele

Mai multi barbati au efectuat un raid in parlamentul iranian si au declansat un atac sinucigas cu bomba la mausoleul ayatollahului Khomeini miercuri in Teheran, ucigand pana la sapte persoane in dublul atac ce a avut loc in inima Republicii Islamice, scrie presa iraniana, citata de Reuters. Ministerul pentru informatii iranian a transmis ca fortele de securitate au arestat o echipa terorista ce planuia un al treilea atac. Statul Islamic a revendicat atentatele. Daca se confirma, ar fi primele atacuri ale fanticilor din gruparea sunnita in interiorul tarii shiite. 25 Statul Islamic a revendicat atacurile,UPDATE 12. 05 Ministerul pentru informatii iranian afirma ca membrii unui al treilea grup au fost arestati inainte sa-si poata desfasura ataculUPDATE 11. 51 Un atacator si-a detonat vesta exploziva la mausoleul lui Khomeini, unul a fost ucis de fortele de securitate, iar restul atacatorilor au fost arestati, a declarat guvernatorul Teheranului.

UPDATE VIDEOTrei barbati inarmati au atacat parlamentul iranian. Agentia Tasnim afirma ca 7 oameni au murit si 4 sunt ostatici / Atac si la mausoleul lui Khomeini, soldat cu un mort si mai multi raniti / ISIS revendica atentatele

Mai multi barbati au efectuat un raid in parlamentul iranian si au declansat un atac sinucigas cu bomba la mausoleul ayatollahului Khomeini miercuri in Teheran, ucigand pana la sapte persoane in dublul atac ce a avut loc in inima Republicii Islamice, scrie presa iraniana, citata de Reuters. Ministerul pentru informatii iranian a transmis ca fortele de securitate au arestat o echipa terorista ce planuia un al treilea atac. Statul Islamic a revendicat atentatele. Daca se confirma, ar fi primele atacuri ale fanticilor din gruparea sunnita in interiorul tarii shiite. 48 Agentia de presa AMAQ a publicat un video cu un atacator in interiorul parlamentului iranian. 25 Statul Islamic a revendicat atacurile,UPDATE 12. 05 Ministerul pentru informatii iranian afirma ca membrii unui al treilea grup au fost arestati inainte sa-si poata desfasura ataculUPDATE 11. 51 Un atacator si-a detonat vesta exploziva la mausoleul lui Khomeini, unul a fost ucis de fortele de securitate, iar restul atacatorilor au fost arestati, a declarat guvernatorul Teheranului.

UPDATETrei barbati inarmati cu doua AK47 si un pistol au atacat parlamentul iranian. Agentia Tasnim afirma ca 7 oameni au murit si 4 sunt ostatici / Atac si la mausoleul lui Khomeini, soldat cu un mort si mai multi raniti

Doua atacuri au avut loc miercuri in Teheran. Amanuntele sunt inca neclare, dar ultimele stiri furnizate de agentiile locale spun ca trei barbati inarmati cu doua AK-47 si un pistol au atacat legislativul si au luat mai multi ostatici, sapte persoane fiind ucise in incident. De asemenea, la mausoleul ayatollahului Khomeini un barbat a deschis focul si apoi s-a aruncat in aer. 51 Un atacator si-a detonat vesta exploziva la mausoleul lui Khomeini, unul a fost ucis de fortele de securitate, iar restul atacatorilor au fost arestati, a declarat guvernatorul TeheranuluiUPDATE 11. 07 Sapte oameni au fost ucisi in atacul de la parlamentul iranian, iar patru sunt ostatici -TasminUPDATE 10. 18 Un parlamentar spune ca legislativul a sot atacat de trei persoane,unul cu un pistol si doi cu AK-47.

UPDATE Focuri de arma in parlamentul iranian: Un paznic a fost ucis, alte persoane au fost ranite / Atac si la mausoleul lui Khomeini, soldat cu mai multi raniti

Un barbat a deschis focul in parlamentul iranian, afirma un martor citat de Reuters. Conform unei agentii de presa iraniene, paznicul a murit iar alte doua persoane au fost ranite. 18 Un parlamentar spune ca legislativul a sot atacat de trei persoane,unul cu un pistol si doi cu AK-47UPDATE 09. 59 Un barbat inarmat a deschis focul la mausoleul ayatollahului Khomeini din sudul TeheranuluiUPDATE 09. 53 Un paznic a fost ucis de focurile de arma, potrivit Tasnim.

Presa iraniana: Incident armat in Parlamentul iranian. Un gardian ar fi fost ranit

Agentiile de presa din Iran relateaza, miercuri, ca in parlamentul iranian are loc un incident armat, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Atac armat in parlamentul iranian. Mai multe persoane ar fi ranite

Mai multi barbati inarmati au deschis focul in parlamentul iranian si in mausoleul Ayatollahului Khomeini din Teheran, informeaza BBC. Cel putin un individ a tras mai multe focuri de arma.

UPDATE Un barbat a tras cu arma in parlamentul iranian: Un paznic a fost ucis, alte persoane au fost ranite

Un barbat a deschis focul in parlamentul iranian, afirma un martor citat de Reuters. Conform unei agentii de presa iraniene, paznicul a murit iar alte doua persoane au fost ranite. 53 Un paznic a fost ucis de focurile de arma, potrivit Tasnim.

Statul Islamic a revendicat atacurile teroriste de la Londra

Statul Islamic a revendicat, duminica seara, responsabilitatea atacurilor teroriste de la Londra, in care sapte persoane au murit si 21 sunt grav ranite, relateaza The Guardian. Un detasament al Statului Islamic a executat atacul de ieri de la Londra, se arata intr-o scurta declaratie postata pe site-ul oficial al agentiei media a Statului Islamic, Al Amaq.

Statul Islamic a revendicat atacurile teroriste de la Londra

Statul Islamic a revendicat responsabilitatea atacurilor teroriste de la Londra, in care sapte persoane au murit, relateaza The Guardian, preluat de News. ro. Un detasament al Statului Islamic a executat atacul de ieri de la Londra, se arata.

Atentatul de la Londra, revendicat de Statul Islamic

Statul Islamic a revendicat, duminica seara, atentatul comis noaptea trecuta la Londra, soldat cu 7 morti si 48 de raniti, a anuntat Amaq, agentia de propaganda a gruparii jihadiste. Un detasament al luptatorilor Statului Islamic a comis atentatul de ieri de la Londra, se arata intr-un comunicat publicat de agentia Amaq, citata de Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )