Libnet.ro
UNICEF

12:30

Statul Islamic cucereste orasul Ramadi si se apropie la 100 de kilometri de Bagdad

Adevărul Adevărul,
Statul Islamic cucereste orasul Ramadi si se apropie la 100 de kilometri de Bagdad

Orasul irakian Ramadi a fost cucerit de Statul Islamic SI) dupa ce fortele guvernamentale si-au abandonat pozitia. Politia si armata au recurs la o retragere haotica dupa mai multe zile de lupte intense. continuă pe Adevărul

Irak: Statul Islamic a ocupat cartierul general al fortelor de securitate din Ramadi

Jihadistii gruparii Statul Islamic SI) au ocupat duminica, la Ramadi, cartierul general al fortelor de securitate din provincia Al-Anbar, consolidandu-si tot mai mult controlul asupra capitalei acestei regiuni din vestul Irakului, au anuntat responsabili irakieni, citati de AFP.

Statul Islamic a ocupat mare parte din orasul istoric Palmira

Jihadistii din Statul Islamic au ocupat sambata mai multe sectoare din nordul orasului sirian strategic Palmira, unde se afla monumentalele ruine ale unei mari cetati a lumii antice, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului citat .

Siria: Cinci civili au murit in urma unor tiruri de racheta lansate de Statul Islamic

Cinci civili au murit in urma unei ploi de rachete trase de gruparea extremista Statul Islamic asupra orasului antic Palmira. Cel putin cinci civili, dintre care doi copii, au murit duminica seara, dupa ce SI a lan.

SUA: Fortele speciale americane au ucis un lider al gruparii Statul Islamic, in Siria

Fortele speciale americane au ucis un important lider al gruparii jihadiste Statul Islamic SI) si au capturat-o pe sotia acestuia, in estul Siriei, a anuntat, ieri, Casa Alba, potrivit AFP.

Jihadistii din Statul Islamic au ocupat o parte a anticului oras sirian Palmira

Jihadistii din Statul Islamic au ocupat sambata mai multe sectoare din nordul orasului sirian strategic Palmira, unde se afla monumentalele ruine ale unei mari cetati a lumii antice, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, transmite Agerpres.

Jihadistii de la Statul Islamic au ocupat o parte a orasului antic Palmira

Jihadistii din Statul Islamic au ocupat sambata mai multe sectoare din nordul orasului sirian strategic Palmira, unde se afla monumentalele ruine ale unei mari cetati a lumii antice, a anuntat Observatorul.

Fortele speciale americane au ucis un lider al gruparii Statul Islamic, in Siria (Casa Alba)

Fortele speciale americane au ucis un important lider al gruparii jihadiste Statul Islamic SI) si au capturat-o pe sotia acestuia, in estul Siriei, a anuntat sambata Casa Alba, potrivit AFP.

inca un o bijuterie arheologica antica din Partimoniul UNESCO in pericol. Jihadistii din Statul Islamic, la un kilometru de Palmira

Armata guvernamentala siriana a trimis intariri la Palmira, o bijuterie arheologica antica din desertul sirian inscrisa in Patrimoniul Mondial al UNESCO, pentru a incerca sa-i respinga pe jihadistii Statului Islamic care se aflau vineri la un kilometru de vestigiile antice.

inca un o bijuterie arheologica antica din Patrimoniul UNESCO in pericol. Jihadistii din Statul Islamic, la un kilometru de Palmira

Armata guvernamentala siriana a trimis intariri la Palmira, o bijuterie arheologica antica din desertul sirian inscrisa in Patrimoniul Mondial al UNESCO, pentru a incerca sa-i respinga pe jihadistii Statului Islamic care se aflau vineri la un kilometru de vestigiile antice.

Statul Islamic este pe cale sa cucereasca un alt oras istoric din Siria, aflat in patrimoniul UNESCO

Fortele armate siriene, fidele regimului de la Damasc, lupta impotriva combatantilor din cadrul gruparii extremiste sunnite Stat Islamic SI), in apropiere de vestigiile antice de la Palmira, incluse in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )