Libnet.ro
UNICEF

14:00

SUA: Fortele speciale americane au ucis un lider al gruparii Statul Islamic, in Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUA: Fortele speciale americane au ucis un lider al gruparii Statul Islamic, in Siria

Fortele speciale americane au ucis un important lider al gruparii jihadiste Statul Islamic SI) si au capturat-o pe sotia acestuia, in estul Siriei, a anuntat, ieri, Casa Alba, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Fortele speciale americane au ucis un lider al gruparii Statul Islamic, in Siria (Casa Alba)

Fortele speciale americane au ucis un important lider al gruparii jihadiste Statul Islamic SI) si au capturat-o pe sotia acestuia, in estul Siriei, a anuntat sambata Casa Alba, potrivit AFP.

Comandant al gruparii teroriste Stat Islamic, ucis de americani in Siria

Fortele speciale americane au ucis un comandant de rang inalt al Statului Islamic in timpul unui raid ce urmarea capturarea lui in estul Siriei, in noaptea de vineri spre sambata, a anuntat secretarul american al Apararii, Ash Carter.

Serviciile secrete germane au oferit informatii SUA in legatura cu locul in care se afla Osama bin Laden

Agentia germana de informatii externe BND a oferit Statelor Unite detalii despre locul unde s-ar aflaOsama bin Laden, inainte ca acesta sa fie ucis in mai 2011 de fortele speciale americane in Pakistan, relateaza Bild am Sonntag, citat de Deutsche Welle, in pagina electronica.

Capturarea lui ben Laden, cu sprijin de la nemti. BND a oferit SUA detalii privind locatia teroristului

Agentia germana de informatii externe BND a oferit Statelor Unite detalii despre locul unde s-ar afla Osama ben Laden, inainte ca acesta sa fie ucis in mai 2011 de fortele speciale americane in Pakistan, relateaza Bild am Sonntag, citat de Deutsche.

Abu Sayyaf, emirul petrolului, ucis intr-o operatiune Delta Force

Fortele speciale americane au efectuat un raid in estul Siriei pentru capturarea unuia din sefii Statului Islamic, Abu Sayyaf, ucis in operatiune alaturi de alti zece combatanti jihadisti. Sayyaf era implicat direct in operatiunile militare ale grupului si traficul de petrol.

Un comandant de rang inalt al Statului Islamic, ucis intr-un raid american in Siria

Un comandant de rang inalt al Statului Islamic a fost ucis, in noaptea de vineri spre sambata, de fortele speciale americane in timpul unui raid ce urmarea capturarea lui in estul Siriei, a anuntat secretarul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )