Libnet.ro
UNICEF

11:00

Statul Islamic a decapitat 21 de crestini: Egiptul bombardeaza pozitii ale jihadistilor in Libia

B1 B1,
Statul Islamic a decapitat 21 de crestini: Egiptul bombardeaza pozitii ale jihadistilor in Libia

Gruparea Stat Islamic a decapitat 21 de crestini egipteni, aceste crime fiind revendicate intr-o inregistrare video. La cateva ore de la aparitia inregistrarii, mai multe avioane de razboi egiptene au bombardat. continuă pe B1

Egiptul bombardeaza pozitii ale jihadistilor in Libia, dupa ce Statul Islamic a decapitat 21 de crestini

Gruparea Stat Islamic a decapitat 21 de crestini egipteni, aceste crime fiind revendicate intr-o inregistrare video. La cateva ore de la aparitia inregistrarii, mai multe avioane de razboi egiptene au bombardat.

UPDATE 21 de crestini decapitati. Egiptul bombardeaza pozitii ale jihadistilor in Libia (armata)

Avioane de razboi egiptene au bombardat luni dimineata pozitii ale gruparii Statului Islamic SI) in Libia, la cateva ore dupa ce organizatia jihadista a revendicat intr-o inregistrare video decapitarea a 21 de crestini egipteni, a anuntat armata de la Cairo. UPDATE Cairo a anuntat doliu national timp de sapte zile, iar egiptenii asteapta cu nerabdare luni dimineata, un anunt dupa reuniunea de urgenta a Consiliului National de Aparare care a durat toata noaptea.

Reactie dura a Casei Albe fata de Statul Islamic, dupa decapitarea celor 21 de crestini: Ne vom uni impotriva Statului Islamic

Casa Alba a condamnat duminica decapitarea celor 21 de egipteni, rapiti in Libia, de catre gruparea Statul Islamic SI) ca demna de dispret si lasa si a transmis condoleante familiilor victimelor si.

Statul Islamic a difuzat o inregistrare video in care militantii jihadisti decapiteaza 21 de crestini egipteni

Statul Islamic a difuzat duminica o inregistrare video in care arata cum militantii jihadisti din cadrul gruparii decapiteaza 21 de crestini egipteni din Libia, relateaza Reuters si AFP.

Presedintele Egiptului ameninta Statul Islamic dupa decapitarea celor 21 de egipteni: Tara isi rezerva dreptul de a se razbuna

Presedintele egiptean Abdel Fattah el-Sisi a amenintat gruparea Statul Islamic ca Guvernul sau ii va da un raspuns, dupa ce organizatia terorista a postat o inregistrare video in care afirma ca decapiteaza.

Comandat iranian: Statul Islamic este aproape mort

Seful fortelor speciale Qods din cadrul Gardienilor Revolutiei a declarat ca, tinand cont de infrangerile grele suferite de Statul islamic si alte grupari teroriste care opereaza in Irak si Siria, aceste.

Cantareata Lily Allen, amenintata cu moartea de Statul Islamic

Cantareata britanica Lily Allen a fost amenintata cu moartea intr-o serie de mesaje primite de la un utilizator de internet care spune ca face parte din gruparea terorista Statul Islamic SI).

Statul Islamic a preluat controlul asupra unui oras irakian si ameninta o baza unde se afla militari SUA

Insurgentii gruparii Statul Islamic au preluat controlul asupra orasului Al-Baghdadi, din vestul Irakului, amenintand o baza aeriana unde puscasii marini americani antreneaza trupe irakiene, au declarat oficiali citati de postul Al-Arabiya in pagina.

Statul Islamic a atacat o baza militara americana

Mai multi militari ai gruparii jihadiste Statul Islamic au atacat astazi o baza militara americana din Irak, dupa ce ieri islamistii cucerisera noi teritorii in zona, informeaza agentia DPA, citand mass media irakiene.

Statul Islamic este aproape mort

Seful fortelor speciale Qods din cadrul Gardienilor Revolutiei a declarat ca, avand in vedere infrangerile grele suferite de Statul Islamic SI) si alte grupari teroriste care opereaza in Irak si din Siria,.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )