Libnet.ro
UNICEF

06:46

Statul roman, condamnat la CEDO la plata a 9.800 de euro pentru un caz de violenta familiala

B1 B1,
Statul roman, condamnat la CEDO la plata a 9.800 de euro pentru un caz de violenta familiala

Statul roman a fost condamnat de oinstanta a Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO) la plata unor daune de 9. 800 de euro unei femei din judetul Hunedoara, deoarece autoritatile romane nu au luat m. continuă pe B1

Interviu cu Catalin Cindea, external communications manager British American Tobacco: 672 milioane de euro, pierduti de statul roman din contrabanda cu tigari.

Contrabanda cu produse din tutun a atins anul trecut cel mai ridicat nivel mediu anual din 2011 pana in prezent. O crestere necontrolata a preturilor provoaca o migratie a consumatorilor catre piata neagra, au precizat pentru Romania libera reprezentantii British American Tobacco.

Cum vrea Camera Deputatilor, condusa de Liviu Dragnea, sa cheltuiasca peste un milion de euro pentru masini de lux necesare patru zile, in loc sa le inchirieze

Adrian Moraru, director adjunct la Institutul pentru Politici Publice, semnaleaza, pe contul lui de Facebook, o licitatie prin care Camera Deputatilor vrea sa cumpere autoturisme, inclusiv trei limuzine de lux, in valoare de peste un milion de euro. Totul pentru un eveniment - Adunarea Parlamentara NATO - organizat in toamna la Bucuresti si care dureaza doar patru zile.

Comvex a primit o finantare de 33,6 milioane euro pentru un proiect strategic in Portul Constanta

Compania Comvex SA a primit un credit in valoare de 33,6 milioane de euro, din partea Raiffeisen Bank si EximBank Romania, pentru finantarea proiectului Terminal de cereale in Portul Constanta, potrivit unui comunicat comun al celor doua banci, trimis Redactiei.

Subiectele zilei: Capcana creditelor rapide: Cum sunt distrusi romanii aflati deja in sapa de lemn, cu dobanzi de 2.000 la suta pe an si clauze impovaratoare; Cum s-au cheltuit 3,14 milioane de euro pentru integrarea rromilor; Expert mondial anti-hacking

Cati oameni mor, de fapt, in Bucuresti, din cauza poluarii. Chiar daca Ciprian Ciucu de la PNL a dat un numar ireal de morti in Bucuresti, de la poluare, viceprimarul. Brexit este un mare santier. Consiliul de ministri al UE i-a incredintat lui Michel Barnier mandatul pentru negocierile de Brexit. Acestea vor incepe imediat dupa.

Adrian Moraru: Camera Deputatilor va cumpara trei limuzine de lux, de cate 120.000 de euro, pentru Adunarea Parlamentara a NATO

Camera Deputatilor ar urma sa cumpere trei masini de lux care sa fie folosite cu prilejul Adunarii Parlamentare a NATO, a anuntat pe Internet Adrian Moraru, director adjunct la Institutul pentru Politici Publice.

ştiri de la B1

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )