Libnet.ro
UNICEF

20:00

Statul roman a lansat vanatoarea de investitori pentru trei companii nationale din sectoare-cheie pentru economie

Antena3 Antena3,
Statul roman a lansat vanatoarea de investitori pentru trei companii nationale din sectoare-cheie pentru economie

Statul roman a lansat anul acesta vanatoarea de investitori. Are la vanzare trei companii nationale din sectoare-cheie pentru economia romaneasca: CFR Marfa, Oltchim si Cuprumin. Ca sa-i impiedice pe cei care. continuă pe Antena3

Trei companii vor sa construiasca o drona europeana

Trei companii constructoare de avioane din Europa pun de o parte rivalitatile si vor sa lucreze la un proiect comun: o drona europeana, informeaza cotidianul spaniol ABC.

Tribunalul Bucuresti decide miercuri daca Gigi Becali va fi eliberat temporar, pentru trei luni

Tribunalul Bucuresti decide miercuri daca admite cererea lui Gigi Becali de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de inchisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Instanta va judeca si.

Gigi Becali afla miercuri daca va fi pus in libertate temporar, pentru trei luni

Tribunalul Bucuresti decide miercuri daca admite cererea lui Gigi Becali de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de inchisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN, urmand sa judece si.

Evolutie divergenta pentru unele companii din sectorul farmaceutic

Companiile farmaceutice listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) - Zentiva, Biofarm si Antibiotice Iasi - au obtinut rezultate mixte in primele trei luni ale acestui an, cele mai bune revenind companiei Zentiva SCD), care a inregistrat, in primele trei luni ale anului, un profit net de 13,9 milioane lei, cu 66,5% peste cel obtinut in primul trimestru din 2012.

Cosmote a lansat doua extraoptiuni pentru clientii prepaid ce includ minute internationale

Cosmote a lansat doua noi extraoptiuni pentru clientii prepaid care includ SMS-uri in retea/nationale nelimitate, precum si mii de minute in retea si sute de minute nationale si internationale.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )