Libnet.ro
UNICEF

18:00

Evolutie divergenta pentru unele companii din sectorul farmaceutic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Evolutie divergenta pentru unele companii din sectorul farmaceutic

Companiile farmaceutice listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) - Zentiva, Biofarm si Antibiotice Iasi - au obtinut rezultate mixte in primele trei luni ale acestui an, cele mai bune revenind companiei Zentiva SCD), care a inregistrat, in primele trei luni ale anului, un profit net de 13,9 milioane lei, cu 66,5% peste cel obtinut in primul trimestru din 2012. continuă pe Ziarul Bursa

Bucuresti: Trei gradinite din sectorul 4 vor fi deschise si pe perioada verii

Trei gradinite din sectorul 4 vor fi deschise si pe perioada verii, potrivit unui comunicat emis de Primaria sector 4. Este vorba despre Gradinita 101 Dalmatieni, din strada Aliorului nr. 5, care va functiona in lunile iulie si august, in intervalul 08. 00, Gradinita nr. 4, de pe strada Cetatea Veche nr. 1, care va functiona pe toata durata lunii iulie, intre orele 07. 00 si Gradinita Scufita Rosie din strada Cuza Voda nr. 125 care ii asteapta pe micuti in luna august, de luni pana vineri, in intervalul 07.

Statul roman a lansat vanatoarea de investitori pentru trei companii nationale din sectoare-cheie pentru economie

Statul roman a lansat anul acesta vanatoarea de investitori. Are la vanzare trei companii nationale din sectoare-cheie pentru economia romaneasca: CFR Marfa, Oltchim si Cuprumin. Ca sa-i impiedice pe cei care.

CNA: Somatie publica pentru Antena 3, din cauza nerespectarii informarii corecte si a pluralismului

Consiliul National al Audiovizualului a sanctionat, marti, cu somatie publica postul Antena 3 din cauza incalcarii prevederilor legislatiei in domeniul asigurarii informarii corecte si a pluralismului, transmite Agerpres.

Turnul Eiffel, inchis pentru scurt timp din cauza unui barbat care a amenintat ca se arunca in gol

Accesul publicului in Turnul Eiffel a fost interzis timp de peste doua ore, marti, din cauza unui barbat care, inainte sa fie retinut, a amenintat ca se va arunca in gol de pe obiectivul turistic cel mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )