Libnet.ro
UNICEF

18:00

Turnul Eiffel, inchis pentru scurt timp din cauza unui barbat care a amenintat ca se arunca in gol

Antena3 Antena3,
Turnul Eiffel, inchis pentru scurt timp din cauza unui barbat care a amenintat ca se arunca in gol

Accesul publicului in Turnul Eiffel a fost interzis timp de peste doua ore, marti, din cauza unui barbat care, inainte sa fie retinut, a amenintat ca se va arunca in gol de pe obiectivul turistic cel mai. continuă pe Antena3

CNA: Somatie publica pentru Antena 3, din cauza nerespectarii informarii corecte si a pluralismului

Consiliul National al Audiovizualului a sanctionat, marti, cu somatie publica postul Antena 3 din cauza incalcarii prevederilor legislatiei in domeniul asigurarii informarii corecte si a pluralismului, transmite Agerpres.

Un barbat a amenintat ca se va arunca de pe Turnul Eiffel: Obiectivul turistic a fost inchis

Turnul Eiffel a fost inchis, marti, timp de doua ore, dupa ce un barbat a amenintat ca se va arunca in gol, potrivit Mediafax. in varsta de 30 de ani si originar din Polonia, barbatul a fost observat la o in.

Reactia lui Vadim Tudor, la scurt timp de la suspendarea din PRM: E o prostie, nu are nicio valoare

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat sambata, la scurt timp de la aflarea vestii privind suspendarea sa din partid, ca votul celor prezenti la plenara nu are nicio valoare.

Reactia lui Vadim Tudor, la scurt timp de la suspendarea din PRM: E o prostie, nu este statutar

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat sambata, la scurt timp de la aflarea vestii privind suspendarea sa din partid, ca votul celor prezenti la plenara nu are nicio valoare.

Peste 60 de morti in India, din cauza musonului.

Peste 60 de persoane au murit sau au fost date disparute in nordul Indiei, in timp ce alte cateva mii au ramas izolate, din cauza ploilor torentiale aduse de un muson timpuriu, au anuntat autoritatile marti, potrivit Mediafax. Elicoptere militare au fost chemate sa recupereze locuitorii si pelerinii blocati in statul Uttarakhand, in apropiere de Himalaya, unde numeroase case si drumuri au fost maturate de inundatii si de alunecarile de teren. Noi nu putem sa confirmam numarul mortilor .

Un batran a cazut din caruta incarcata cu fan si a murit la scurt timp datorita ranilor provocate la cap

Tragedia s-a produs in localitatea Stefan Cel Mare. Batranul nu a fost atent pentru o fractiune de secunda si a alunecat din caruta incarcata cu fan de la o inaltime de trei metri.

Cat a pierdut statul roman din cauza plecarii doctorilor in strainatate

Romania a pierdut peste 160 de milioane de euro din exodul medicilor in strainatate in ultimii ani, relateaza gandul. info. Din 2007 pana in 2013, conform Colegiului Medicilor, au parasit tara peste.

Evolutie divergenta pentru unele companii din sectorul farmaceutic

Companiile farmaceutice listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) - Zentiva, Biofarm si Antibiotice Iasi - au obtinut rezultate mixte in primele trei luni ale acestui an, cele mai bune revenind companiei Zentiva SCD), care a inregistrat, in primele trei luni ale anului, un profit net de 13,9 milioane lei, cu 66,5% peste cel obtinut in primul trimestru din 2012.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )