Libnet.ro
UNICEF

12:30

Steaua, amendata de Jandarmerie pentru mai multe abateri la meciul cu Rapid

Online Sport Online Sport,
Steaua, amendata de Jandarmerie pentru mai multe abateri la meciul cu Rapid

FC Steaua a primit mai multe amenzi din partea Jandarmeriei Capitalei, valoarea totala fiind de 127. 000 de lei, pentru mai multe abateri de la prevederile legale in vigoare, cu ocazia meciului cu Rapid, disputat, luni, pe Arena Nationala, se arata intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX. continuă pe Online Sport

Falticeni. Un barbat dat in urmarire internationala pentru mai multe infractiuni grave a fost retinut de IPJ Suceava

Un barbat de 36 de ani din municipiul Suceava, dat in urmarire internationala pentru un dosar penal ce cuprinde mai multe fapte ilicite grave, a ajuns in arestul IPJ Suceava, unde asteapta sa fie preluat de.

Mario Draghi: Exista mai multe motive pentru a fi pozitivi in ceea ce priveste zona euro

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat marti ca exista mai multe motive pentru a fi pozitivi in ceea ce priveste zona euro, informeaza AFP.

Mai multe zone din Capitala FARA APA CALDA incepand de miercuri

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) a anuntat ca incepand de miercuri, ora 9. 00, mai multe zone din sectoarele 1, 5 si 6 nu vor avea apa calda din cauza unor probe de presiune la nivelul.

Marea Britanie, lovita de ploi torentiale: O femeie a murit si mai multe drumuri au fost inchise

Marea Britanie se confrunta in prezent cu o vreme vijelioasa, extrem de agresiva. in ultimele 24 de ore, mai multe locuinte din sud-vestul Angliei au fost inundate, strazile fiind rapid acoperite de ploaia care a.

VIDEO O girafa care a scapat de la un circ si a alergat mai multe ore prin orasul Imola a murit in urma unui stop cardiac

O girafa a scapat de la un circ din orasul italian Imola si a alergat mai multe ore prin oras, lovind mai multe masini, dar si oprindu-se la un moment dat langa florile dintr-o gradina, relateaza BBC. Animalul avand o inaltime de 5 metri si o greutate de 900 kg a socat oamenii care au urmarit cum acesta ajunge pe strada principala din oras.

SANCTIUNE RECORD pentru STEAUA: Amenda de 127.000 de lei pentru incitare la violenta.

FC Steaua a primit mai multe amenzi din partea Jandarmeriei Capitalei, valoarea totala fiind de 127. 000 de lei, pentru mai multe abateri de la prevederile legale in vigoare, cu ocazia meciului cu Rapid, disputat, luni, pe Arena Nationale, potrivit Mediafax. Astfel, in urma celor constatate, Jandarmeria Capitalei a amendat clubul sportiv pentru mai multe abateri: pentru comercializarea de bilete la suprapret, proferare de injurii la adresa fortelor de ordine, provocare si participare la .

Guvernul propune FMI contracte colective de munca mai lungi si sporuri mai multe pentru bugetari

Guvernul a propus FMI dublarea limitei maxime de valabilitate a unui contract colectiv de munca, posibilitatea prelungirii acestui contract de mai multe ori decat o singura data si eliminarea interdictiei ca in contracte sa fie incluse alte drepturi in bani si natura decat cele din legea in vigoare.

contracte colective mai lungi si sporuri mai multe pentru bugetari, propunerile Guvernului ...

Guvernul a propus FMI dublarea limitei maxime de valabilitate a unui contract colectiv de munca, posibilitatea prelungirii acestui contract de mai multe ori decat o singura data si eliminarea interdictiei ca in contracte sa fie incluse alte drepturi in bani si natura decat cele din legea in vigoare, transmite Mediafax. In acelasi timp, conform propunerilor Guvernului catre Fondul Monetar International FMI), Comisia Europeana si Banca Mondiala obtinute de MEDIAFAX, prelungirea contractului .

VIDEO. FRAUDA LA REFERENDUM. Peste 55.000 de persoane au votat de mai multe ori. Cel putin 1. ...

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a descoperit 55. 660 de cazuri de vot multiplu, dupa finalizarea activitatii de verificare a listelor electorale utilizate pentru referendumul din 29 iulie. Din verificarile realizate pe listele permanente si suplimentare a fost identificat un numar total de 55. 660 cazuri de inregistrari multiple CNP-uri regasite atat pe listele permanente cat si pe listele suplimentare), numarul total de inregistrari afectate fiind de 118. 881, se arata intr-un .

RADET: Apa calda va fi oprita in mai multe zone din Sectoarele 1,5 si 6 din Bucuresti

Reteaua de termoficare, la control. Locuitorii mai multor zone din sectoarele 1, 5 si 6 ale Capitalei vor ramane fara apa calda, astazi, incepand cu ora 9. Asta pentru ca RADET va face o serie de probe.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )