Libnet.ro
UNICEF

17:00

Steaua, amical surpriza in cantonamentul din Anglia, cu o echipa din Liga a 10-a!

România Liberă România Liberă,
Steaua, amical surpriza in cantonamentul din Anglia, cu o echipa din Liga a 10-a!

Steaua va intalni in cantonamentul pe care il va efectua in Anglia 5 echipe, ultima adaugata pe lista fiind si unul dintre cei mai slabi adversari impotriva carora a jucat vreodata, o echipa din Liga a 10-a britanica, Cheadle Town. continuă pe România Liberă

Galca, debut cu stangul. Steaua a pierdut primul meci in cantonamentul din Italia

Ros-albastrii au pierdut luni, scor 1-2, in fata lui FC Chiasso, grupare din liga a doua elvetiana, in primul meci al lui Galca pe banca Stelei.

LIVE Tragere la sorti preliminarii Champions League: Steaua isi afla adversara din turul 2 preliminar (azi, ora 13:00). Cele 5 adversare posibile

Urmariti luni de la ora 13:00 tragerea la sorti a meciurilor din primele doua tururi preliminare ale Champions League. Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, este cap de serie in turul doi preliminar. Tot luni, Steua joaca primul amical, de la ora 19:00, live aici.

LIVE Tragere la sorti preliminarii Champions League: Steaua isi afla adversara din turul 2 preliminar (Luni, ora 13:00)

Urmariti luni de la ora 13:00 tragerea la sorti a meciurilor din primele doua tururi preliminare ale Champions League. Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, este cap de serie in turul doi preliminar.

Grupul Radacini lanseaza un concept unic pe piata auto din Romania - Echipa Mobila

Achizitionarea unei masini sau a unei flote este un proces complicat, care necesita multa informare, mult timp si un consum de energie greu de estimat initial. Firesc, orice client poate sa urmeze singur acest parcurs. Dar, mai simplu si mai eficient este sa primeasca sprijinul unui consultant profesionist. Echipa mobila iti prezinta toata gama de oferte auto si servicii ale grupului Radacini. Profita si suna acum la numarul 0737 600 600.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )