Libnet.ro
UNICEF

08:00

Steaua: Claudiu Keseru va pleca la Al Gharafa din Qatar pentru 2,7 milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Steaua: Claudiu Keseru va pleca la Al Gharafa din Qatar pentru 2,7 milioane de euro

Atacantul Claudiu Keseru ar putea evolua in Qatar, la Al Gharafa, dupa ce gruparea araba a ajuns la un acord pentru cumpararea internationalului roman de la FC Steaua, in schimbul sumei de 2,7 milioane de euro, a anuntat presedintele campioanei Romaniei, Valeriu Argaseala. continuă pe Hotnews

SONDAJ INSCOP: 69,7% dintre romani sunt de acord cu alocarea a 2% din PIB pentru Armata

69,7% dintre romani sunt de acord cu proiectul presedintelui Klaus Iohannis care prevede alocarea a 2% din PIB pentru Armata, pana in anul 2017, potrivit unui sondaj de opinie realizat de INSCOP, la comanda ziarului Adeva131;rul.

Darius Valcov: Pregatim o OUG care sa permita primariilor sa se imprumute din Trezorerie pentru cofinantari

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat, luni, ca pregateste impreuna cu Ministerul Dezvoltarii o ordonanta de urgenta care sa permita primariilor sa se imprumute din Trezorerie pentru plata.

Transfer: Keseru pleaca de la Steaua in Qatar

Steaua a confirmat luni seara transferul lui Claudiu Keseru in Qatar, la celebra echipa Al Gharafa.

Traian Basescu, despre votul din Senat pentru Vosganian: Trebuie modificata Constitutia. Nu exista imunitate pentru abuz in serviciu si fapte de coruptie

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni seara, invitat la TVR, despre cazul senatorului Varujan Vosganian, cand colegii din Senat au votat negativ solicitarea procurorilor DIICOT de incuviintare a.

Noriel va introduce pick-up din magazin pentru comenzile online in 2015

Noriel estimeaza ca isi va tripla cifra de afaceri din vanzari online in 2015, avand in plan inclusiv introducerea unui serviciu de pick-up in magazin pentru comerciale online, a declarat Cristian Constantinescu, CEO al Noriel.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )