Libnet.ro
UNICEF

19:00

Steaua ar putea intalni Dinamo Tbilisi sau Aktobe in turul trei preliminar al Ligii Campionilor

B1 B1,
Steaua ar putea intalni Dinamo Tbilisi sau Aktobe in turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti ar putea intalni echipa Dinamo Tbilisi Georgia) sau gruparea FK Aktobe Kazahstan) in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Pentru a ajunge in aceasta faza, Steaua trebuie sa. continuă pe B1

Liga Europa: CFR Cluj ar putea intalni Dinamo Minsk sau MYPA, iar Astra Giurgiu - MFK Kosice sau Slovan Liberec, in turul trei preliminar

Formatia Astra Giurgiu va intalni echipa slovaca MFK Kosice sau gruparea ceha Slovan Liberec in turul trei preliminar al Ligii Europa, conform tragerii la sorti de vineri, la Nyon, relateaza Mediafax.

Steaua va intalni castigatoarea dintre Dinamo Tbilisi si Aktobe, daca va ajunge in turul III din Champions League

Daca va trece de campioana Norvegiei, Steaua va intalni in turul al treilea din Champions League castigatoarea dintre Dinamo Tbilisi Georgia) si FK Aktobe Kazahstan). Meciurile din turul 3 se vor juca pe 29/30 iulie si 5/6 august.

Steaua si-a aflat posibilii adversari din turul 3 al Ligii Campionilor

Steaua ar putea juca, in turul trei, preliminar, cu castigatoarea meciului dintre Dinamo Tbilisi Georgia)- FC Aktobe Kazahstan).

Steaua va intalni pe Dinamo Tbilisi sau Aktobe din Kazahstan in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Chiar daca mai are de disputat o mansa din dubla cu Stromsgodset, Steaua a fost direct interesata de tragerea la sorti a meciurilor turului 3 preliminar al Champions League care are a avut loc vineri la Nyon de la ora 13:00. Steaua va juca, daca trece de Stromsgodset, cu invingatoarea dintre Dinamo Tbilisi, echipa pe care a eliminat-o in 2013 tot in turul 3 preliminar 2-0 la Tbilisi in tur si 1-1 la Bucuresti in retur), si Aktobe, formatie din indepartatul Kazahstan. Cei de la Aktobe au castigat prima mansa, 1-0, in deplasare cu echipa gruzina si au astfel prima sansa la calificarea in turul urmator.

Costel Galca se teme de Aktobe: Vine dintr-un fotbal cu bani

Lui Costel Galca nu-i surade ideea de a intalni pe Aktobe din Kazahstan in turul 3 preliminar al Champions League. Cele doua echipe au castigat cu acelasi scor, 1-0, mansele tur ale intalnirilor cu Stromsgodset, in cazul Stelei, respectiv Dinamo Tbilisi in cazul celor de la Aktobe.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )