Libnet.ro
UNICEF

12:30

Steaua umilita de Sporting. Champions League, o palarie prea mare

Online Sport Online Sport,
Steaua umilita de Sporting. Champions League, o palarie prea mare

Steaua a avut toate sansele din lume de a prinde un loc la masa bogatilor alaturi de cele mai puternice cluburi din Europa, insa echipa ros-albastra a esuat lamentabil la portile Champions League dupa 1-5 pe Arena Nationala cu Sporting Lisabona. Un meci decis in repriza a doua de patru goluri marcate de Sporting in 28 de minute. Steaua a incheiat meciul in genunchi aratandu-si limitele. continuă pe Online Sport

Steaua, cota atractiva pentru calificarea in Champions League

Desi porneste cu sansa a doua in returul cu Sporting de la Bucuresti, Steaua are o cota extrem de atractiva pentru obtinerea locului in grupele Champions League. Cele doua formatiisunt obligate sa marcheze pentru calificare, astfel ca nu trebuie neglijata nici cota din oferta Fortuna la Ambele echipe marcheaza.

FCSB vs Sporting Lisabona (de la ora 21:45)/ Meciul decisiv pentru calificarea in grupele Champions League

Rezultatul de egalitate 0-0) obtinut pe Jose Alvalade a reaprins flacara speranteipentru FCSB, care viseaza din nou la calificarea in grupele Champions League. Echipa lui Nicolae Dica se afla in fata celui mai important meci al sezonului, urmand sa dea piept cu Sporting Lisabona, in mansa retur a play-off-ului Champions League. In partida tur, vicecampioana Romaniei a facut un joc excelent din punct de vedere defensiv, insa Sporting ramane o formatie net superioara, iar confruntarea de pe Arena Nationala se anunta a fi una de foc. Meciul va incepe la ora 21:45 si va fi transmis in direct pe Dolce Sport 1 si Pro TV si Live Text pe HotNews. ro.

FCSB ii va intalni, miercuri, pe Arena Nationala, pe fotbalistii de la Sporting Lisabona. Ce suma le-ar putea reveni romanilor daca se vor califica in faza grupelor Champions League

FCSB si Sporting Lisabona se vor duela, in returul play-off-ului UEFA Champions League, miercuri, la Bucuresti.

Meciul de Champions League dintre FCSB si Sporting Lisabona va fi proiectat pe un ecran urias

Veste buna pentru iubitorii de fotbal din Buzau. Partida de miercuri seara, dintre FCSB si Sporting Lisabona, din Champions League, va fi proiectat pe un ecran urias, la amfiteatrul din Parcul Tineretului. Este vorba de o initiativa a Centrului de cultura si arta din Consiliul Judetean.

Programul meciurilor de marti in plyoff-ul Champions League

Marti seara le vom cunoaste pe primele cinci echipe calificate in grupele Champions League alaturi de cele 22 de cluburi aflate deja in asteptare.

Rezultatele meciurilor de marti in plyoff-ul Champions League

Marti seara le-am cunoscut pe primele cinci echipe calificate in grupele Champions League alaturi de cele 22 de cluburi aflate deja in asteptare.

Cotele zilei la meciurile de Champions League

Marti seara se joaca pe cinci stadioane cu o miza uriasa pe masa: calificarea in grupele Champions League. Vedeti in aceasta pagina cele mai bune cote pentru meciurile din program.

Steaua - Sporting, cateva detalii cheie inaintea returului de la Bucuresti

Dincolo despre discutia privind starea gazonului proaspat montat pe Arena Nationala, un amanunt ii face pe cei de la Steaua sa tremure inaintea returului cu Sporting din playoff-ul Champions League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )